ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor, που αγαπήθηκε
όσο κανένας άλλος –ίσως όσο και ο Ντάνος- και όχι λόγω του ότι έμοιαζε υπερβολικά στον Ken της φίλης Barbie. Ο χαρακτήρας του και το ήθος του ήταν κάτι που δεν σταμάτησε λεπτό να μας δείχνει, ενώ ο απίστευτος λόγος του, κάθε φορά που του ζητούσαν να μιλήσει, ήταν κάτι τρομερό. Μέχρι και την τελευταία στιγμή λίγο πριν ανακοινωθεί ο παίκτης που αποχωρεί, εκείνος κατάφερε να μας συγκινήσει.

Και ως «διάσημος» και ως «μαχητής» άφησε το στίγμα του και στις δύο ομάδες και είναι αλήθεια πως θα μας λείψει πολύ από το reality επιβίωσης. Πριν από λίγη ώρα ο επιχειρηματίας και ηθοποιός πήρε το κινητό του στα χέρια του και ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Το μήνυμα του φυσικά ήταν συγκινητικό και φυσικά περιμένουμε με ανυπομονησία να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

«Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε και μου δείχνετε, είμαι πραγματικά ευγνώμων και υπόχρεος για όλα τα μηνύματα, τα σχόλια σας και την παρουσία σας με όποιο τρόπο δίπλα μου. Βγαίνοντας απ’ το παιχνίδι κατάλαβα πως το μεγαλύτερο μάθημα, η πιο σημαντική εμπειρία και το πιο έντονο συναίσθημα μου δόθηκε τώρα απ’ όλους εσάς και αυτό εν τέλει είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ μέσα απ’ το Survivor. Σε λίγο μετά από σχεδόν πέντε μήνες και πάλι Ελλάδα!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του και μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, likes και σχόλια έπεσαν βροχή.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top