ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
makria mallia antresΤα μακρυά μαλλιά μπορούν να γίνουν γοητεία για έναν άντρα. Δυστυχώς όμως μπορούν να
γίνουν κάτι πολύ άσχημο. Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν ταιριάζει το ίδιο στυλ σε όλους τους ανθρώπους. Αυτός είναι και ο λόγος που το στυλ του καθένα είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα, αν δεν έχεις αρκετά μαλλιά να είσαι σίγουρος ότι θα είναι ιδιαίτερα άσχημο αν τα αφήσεις να μεγαλώσουν.
Για να φαίνεται όμορφο θα πρέπει να έχεις αρκετά πυκνά μαλλιά. Το ιδανικό θα ήταν να μην φαίνεται καθόλου κενό ανάμεσα στις ρίζες. Αν αποφασίσεις όμως να αφήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν, δε θα είναι πολύ εύκολο. Γι αυτό θα σου δώσω συμβουλές πως να κάνεις την διαδικασία πιο εύκολη για σένα, για να μην δείχνεις απεριποίητος.

Πως ένας άντρας να μακραίνει τα μαλλιά του!


Μάζεψε απόψεις

antres mallia
Πριν πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου, καλό θα ήταν να πάρεις μερικές απόψεις. Να είσαι ανοιχτός σε όλες τις απόψεις και να μην είσαι αρνητικός αν κάποιος σου πει ότι δε θα σου πηγαίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί τελικά να έχει δίκιο και να σε σώσει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές για να δεις το πως θα φαίνεσαι. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις τους φίλους σου που νιώθεις πιο κοντά.

Ασχολήσου με την περιποίηση τους

antres stul
Όσο μεγαλώνουν τα μαλλιά σου θα πρέπει να τα περιποιήσε όλο και περισσότερο. Η περιποίηση δε σημαίνει μόνο το πλύσιμο. Η διατροφή που ακολουθείς είναι εξίσου σημαντική. Επίσης, δεν πρέπει να κάνεις κάθε μέρα μπάνιο διότι κάνει πιο αδύναμα τα μαλλιά. Το ιδανικό είναι μία φορά στις τρεις μέρες το χειμώνα και μία φορά στις δύο μέρες το καλοκαίρι.
Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις conditioner και άλλα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να κρατάς τα μαλλιά σου σε καλή κατάσταση. Δεν είναι ντροπή να χρησιμοποιείς κάποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Σκέψου ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν περισσότερα από εμάς, ενώ τα μαλλιά σου είναι πιο δυνατά από τα δικά μας.

Πήγαινε σε κομμωτή

makria mallia antres
Όταν αρχίσουν και μεγαλώνουν σε ένα επιθυμητό επίπεδο, καλό θα ήταν να αρχίσεις να επισκέπτεσαι κάποιον κομμωτή. Θα σε βοηθήσει πολύ στην περιποίηση των μαλλιών σου και αν χρειαστείς κάποια συμβουλή για το στυλ που θα σου πηγαίνει περισσότερο, μπορεί να σε βοηθήσει και να σου δώσει ιδέες που δε σκέφτηκες ποτέ.

Φρόντισε για την υγεία των μαλλιών σουstul makria mallia

Το καλύτερο για την υγεία των μαλλιών σου είναι να μένουν σταθερά σε ένα σημείο και όχι να κουνιούνται συνέχεια. Για παράδειγμα όταν αθλείσαι, καλό θα ήταν να τα μαζεύεις και να μην τα αφήνεις ελεύθερα. Επίσης, όταν κάνεις μια χειρονακτική εργασία ή όταν έχει πολύ αέρα θα πρέπει να τα μαζεύεις. Αυτό θα βοηθήσει τα μαλλιά σου αλλά και εσένα, αφού δε θα χρειάζεται να στα στρώνεις συνέχεια.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top