Το μυστικό γράμμα στον γάμο τους που της αποκάλυψε όταν πέθανε η μητέρα της

Το μυστικό γράμμα στον γάμο τους που της αποκάλυψε όταν πέθανε η μητέρα της | Newsit.gr
H Nikki Pennington ήταν πάντα πολύ κοντά στη μητέρα της και αυτό που έμαθε μετά τον θάνατό της την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο ξεχωριστή ήταν πραγματικά.
Ήταν απολύτως συντετριμμένη. Εκτός από την απώλεια μιας απίστευτης μαμάς, έχασε τον άνθρωπό της. Τον άνθρωπο που μπορούσε να της μιλήσει και να τα κάνει όλα καλύτερα όταν υπέφερε από κρίση άγχους.
Υποφέρει από κρίσεις άγχους από τότε που μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό της. Και η Terri τη στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής της.
«Ο άνθρωπός μου έφυγε. Ο μόνος άνθρωπος που με ήξερε και με αγαπούσε με όλα μου τα ελαττώματα. Ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να ηρεμήσει τους φόβους μου έφυγε» είπε η μητέρα τριών παιδιών Nikki στον σύζυγό της Jer.
Τότε ο σύζυγός της της αποκάλυψε μια απίστευτη ιστορία. Την ημέρα του γάμου τους, η Terri έδωσε ένα μυστικό σημείωμα στον Jer. Τίτλος; «Πώς να γίνεις ο άνθρωπος της Nikki».
Η Terri στην ημέρα του γάμου τους

Βήμα προς βήμα οδηγός στον άντρα της

Ήταν ένας βήμα προς βήμα οδηγός για το πώς να τη βοηθήσει στη μάχη της με το άγχος και τι να κάνει όταν θα χρειαστεί υποστήριξη.
Του γράφει να ακούει, να ακούει λίγο περισσότερο και να μην προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Να της πει ότι καταλαβαίνει και να συνεχίσει να ακούει. Του εξηγεί άλλωστε πως τελικά είναι εκείνη που θα τα καταφέρει μόνη της. «Θα το κάνει. Πάντα το κάνει».
Μιλώντας στη Mirror, η Nikki εξήγησε πόσο ευγνώμων αισθάνεται για αυτό. «Ευγνώμων που είχα μια μαμά που ήθελε να επιτρέψει στον άντρα μου να γίνει ο άνθρωπός μου ξέροντας ότι αυτό θα σήμαινε ότι θα την είχαν λιγότερο ανάγκη.
Ευτυχώς ο σύζυγός μου ήταν διατεθειμένος να με βοηθήσει με τις κρίσεις άγχους όταν χρειάστηκε. Με έκανε να τους δω και τους δύο με διαφορετικό τρόπο μετά από τόσα χρόνια».
Η Terri πέθανε τον Ιούλιο του 2011 μετά από μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο. Η Nikki έγραψε ένα συγκινητικό άρθρο σχετικά με την απώλεια ενός γονέα στο blog «Grief to Hope».
Πηγή: Mirror