ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Ταλέντο, γοητεία, επιβλητική παρουσία. Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι ηθοποιοί που πέρασαν από την μικρή και τη μεγάλη οθόνη.
















Νίκος Κούρκουλος

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στα νιάτα του, ο Νίκος Κούρκουλος υπήρξε δωρικός και λαϊκός, κυρίως όμως, απόλυτα γοητευτικός και περιζήτητος στις γυναίκες και τα κινηματογραφικά πλατό.
Γιώργος Φούντας
Σκληρός, γοητευτικός και επιβλητικός στην μεγάλη οθόνη, ο Γιώργος Φούντας υπήρξε η απόλυτη μετενσάρκωση αυτού που θα λέγαμε σήμερα «παλικάρι». Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την επική του ατάκα «Στέλλα, φύγε, κρατάω μαχαίρι!»;
Φαίδων Γεωργίτσης

Το «Ποτέ την Κυριακή» ήταν η αρχή για να λάμψει το άστρο ενός από τους πιο χαρακτηριστικούς γόηδες του ελληνικού κινηματογράφου. Το παρατσούκλι που είχε στα 70s μάλιστα, δεν ήταν άλλο από το «Έλληνας Τζέιμς Ντιν».
Δημήτρης Χορν
Ερμήνευσε ορισμένους από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους ελληνικών ταινιών – βλ. Κάλπικη Λίρα – και άφησε εποχή αφ’ ενός για το ταλέντο του αφ’ ετέρου για τη διακριτική, σχεδόν αρχοντική του γοητεία.
Ανδρέας Μπάρκουλης

Υπήρξε ένας από τους εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, προκαλώντας θραύση στο γυναικείο κοινό. Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!».
Αλέκος Αλεξανδράκης

Μάγκας αλλά και κύριος, ο όμορφος μελαχρινός ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στο σινεμά και το θέατρο το ’49 για να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα στην εγχώρια σκηνή.
Λάκης Κομνηνός

Έσπασε την… μελαχρινή κυριαρχία των όμορφων ηθοποιών και απέδειξε ότι και οι ξανθοί είναι άκρως γοητευτικοί. Ταινία σταθμός το «Εκείνο το Καλοκαίρι»,
Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Κάτι ανάμεσα σε James Dean και παιδί της φτωχολογιάς ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ κατάφερε να συνδυάσει τη γοητεία της μαγκιάς, της αλητείας, χωρίς όμως να σταματήσει να φαίνεται… παιδί για σπίτι.
Νίκος Γαλανός

Διαπεραστικό βλέμμα, στενό πουκάμισο, μελαχρινή χαίτη και παντελόνι καμπάνα. Κάθε φορά που ο Νίκος Γαλανός εμφανιζόταν στην τηλεόραση – και ήταν πολλές αυτές – το πλάνο ξεχείλιζε από στιλ και ατόφια ομορφιά.
Άλκης Γιαννακάς

«Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη» υπήρξε ένας από τους ωραιότερους πρωταγωνιστές στην ιστορία του ελληνικού σινεμά. Οι σχέσεις και τα πάθη του με τις συμπρωταγωνίστριές του ήταν δεκάδες.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top