ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

“Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν δεν μιλάνε”. Ο Αντώνης Λουδάρος εμφανίστηκε σε 2 εκπομπές και τα είπε όλα για την Κωνσταντινα και τη συμπεριφορά της.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στο dot. του ζητήθηκε να μιλήσει για όσα συνέβαιναν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά από όσα λέγονται για αυτήν από πρώην συνεργάτες και εκείνος μίλησε. Ο Αντώνης Λουδάρος, που ήταν συμπαρουσιαστής της, εξήγησε πώς πήγε στην εκπομπή και πώς κατέληξε: «Μου είχε προτείνει η Ζήνα Κουτσελίνη να κάνω τα πολιτιστικά κομμάτια, τις συνεντεύξεις… Τη δεύτερη εβδομάδα κατάλαβα ότι δεν θα το κάνω, γιατί στη δεύτερη εβδομάδα μας αποχαιρέτησε η Ζήνα. Έμεινα γιατί σκέφτηκα ότι αφού με επέλεξαν δεν ήθελα να το χάσω. Εν τω μεταξύ είχα και ένα ωραίο συμβόλαιο το οποίο επίσης δεν ήθελα να το χάσω. Δεν είχα καταλάβει στην αρχή πόσο δύσκολο θα ήταν στη συνέχεια, γιατί περάσαμε δύσκολα.Δεν ήταν αυτό που πήγαινες με χαρά.
Άρχισε αυτό το πράγμα… ο ένας να μη μας κάνει, ο άλλος να μη μας κάνει… οι συνεργάτες φεύγανε. Ας απαντήσουν αυτοί που έφυγαν, αν έφυγαν οικειοθελώς ή όχι. Ακούγονται διάφορα από πίσω, όλοι ξέρουμε και αυτοί που πρέπει να μιλήσουν δεν μιλάνε. Νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ γιατί έμεινα. Όταν το πήρα απόφαση, στην τέταρτη πέμπτη εκπομπή, είπα όχι, θα δω τα ωραία πράγματα.
Είναι ένα κορίτσι, της δόθηκαν σχεδόν τα πάντα. Αυτό όταν είσαι μικρός δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Δεν σημαίνει ότι επειδή σου δίδονται τα πάντα ότι εσύ πρέπει να είσαι ξαφνικά η καλή νεράιδα. Και είμαστε αυτό που μεγαλώνουμε. Παίρνουμε κάποια στοιχεία από τους γονείς μας από αυτά… Δηλαδή, μη ζητάμε και το ανέφικτο. Δεν είναι το «έχει όλα τα καλά του κόσμου». Αυτό θέλει και μια ωριμότητα για να το κάνεις. Θέλει και μια ανατροφή, θέλει να είναι και φτιαγμένο το πεδίο σου για να μπορείς ξαφνικά να γίνεις η καλή νεράιδα. Όταν δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό και μαθαίνεις, δεν μπορείς να πάρεις και τον άλλον να του ρίξεις σφυριά στο κεφάλι. Της έριξαν λίγα παραπάνω σφυριά στο κεφάλι από όσα δικαιούται. Με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά, καθόλου δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης, με ενδιαφέρουν οι φίλοι μου. Δεν πήγα εκεί να κάνω φιλίες».
Δείτε το βίντεο:

Η δεύτερη εμφάνισή του μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο έγινε στο Oh lala, όπου και εκεί είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την περίοδο που ήταν κεντρική παρουσιάστρια: «Ισχύει, πήρα λεφτά, γιατί να μην πάρω; Δηλαδή θα έπρεπε να το κάνω τσάμπα; Για ποιον; Δεν πήγα να δουλέψω; Δεν πήρα τρελά λεφτά, πήρα όμως κάποια λεφτά καλά. Και γιατί να μην τα έπαιρνα; Αν δεν τα έπαιρνα εγώ ποιος θα τα έπαιρνε εκεί;
Εύκολα δεν το λες ότι πέρασα. Ήταν η πρώτη χρονιά που γινόντουσαν συνέχεια ανατροπές, συνέχεια έφευγε κόσμος. Έφυγε η Ζήνα Κουτσελίνη στη δεύτερη εκπομπή κι έμεινα εγώ με μια συμφωνία που δεν μπορούσε να τηρηθεί γιατί δεν την ήθελαν πια. Κάποια στιγμή, στη μέση της σεζόν, μου είπαν αν θέλω να φύγω. Και τους είπα βεβαίως, δεν έχω καμία αντίρρηση αν δεν σας προσφέρω στο πρόγραμμα. Εάν πάρω το συμβόλαιό μου γιατί όχι; Δεν μου το έδιναν το συμβόλαιο, οπότε έμεινα. Έκανα κουράγιο.
Συνέχεια γινόντουσαν αλλαγές. Κάθε εβδομάδα είχαν και κάποιον άλλον στο ακουστικό να μου μιλάει.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν φοβισμένη και αυτό καμιά φορά της έβγαινε σε επιθετικότητα. Μπορώ να κατανοήσω τι ζούσε και αυτή τότε. Δεν ήταν εύκολο. Της έδωσαν τα πάντα και έπρεπε να τα διαχειριστεί».
Δείτε το βίντεο:
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top