ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Η λίγκα του ράγκμπι της Αυστραλίας (NRL) δημοσίευσε τη φωτογραφία με το φιλί δύο αθλητριών ύστερα από έναν αγώνα ράγκμπι και αμέσως στις αντιδράσεις υπήρξαν πολυάριθμα αρνητικά σχόλια

Δύο παίκτριες, η Karina Brown και η Vanessa Foliaki, αντίπαλες στο γήπεδο, αλλά ζευγάρι στη ζωή, φιλιούνται έπειτα από αγώνα στο Σίδνεϊ.
Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι από το 2014, αλλά αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες.
Η φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας στο facebook, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πολλοί έσπευσαν να επαινέσουν την απόφαση για δημοσιοποίηση μιας τέτοιας στιγμής

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι χαρούμενοι… Ενδεικτικά ένας χρήστης σχολίασε: «Κρατήστε τα φιλιά σας εκτός γηπέδου» και ένας άλλος κατηγόρησε τη λίγκα πως σεξουαλικοποιεί το σπόρ.
Το NRL ωστόσο προτίμησε να μη σβήσει τα μηνύματα και απάντησε σε όλα: «Καλώς ήρθες στο 2018… ανυπομονούμε να σε έχουμε κοντά μας», απάντησε σε έναν άνδρα φαν.

Σε όλους εκείνους που ισχυρίστηκαν πως δίνεται μια σεξουαλική χροιά στο πρωτάθλημα: «Αν μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφία του Cooper Cronk και της γυναίκας του Tara να φιλιούνται, τότε μπορούμε να μοιραστούμε και αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της Brown και της Foliaki».
Την προηγούμενη εβδομάδα, το NRL βραβεύθηκε με το 2018 Pride in Sport. Τα βραβεία αναγνωρίζουν τις αθλητικές οργανώσεις οι οποίες έχουν την υψηλότερη κατάταξη στον δείκτη Pride in Sport – ένα σύστημα συγκριτικής αξιολόγησης το οποίο «αξιολογεί» τις εθνικές και κρατικές αθλητικές οργανώσεις αναφορικά με τις πρωτοβουλίες, τα προγράμματα και τις πολιτικές που σχετίζονται με τους LGBT.
Δείτε επίσης τις φωτογραφίες:





 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top