ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
video free programmaΨάχνεις κάποιο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας για να φτιάξεις τo καλύτερο βίντεο; Θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα
πρόγραμμα video editing και ψάχνεις κάτι διαφορετικό από το Windows Movie Maker και το iMovie του Mac; Σήμερα προτείνουμε 4 από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές που μπορείς να βρεις εύκολα online.

4 δωρεάν προγράμματα για να φτιάξεις το καλύτερο βίντεο!

Γενικά υπάρχουν πλέον στο 2018 αρκετά προγράμματα τα οποία φτάνουν πολύ υψηλό επίπεδο μέχρι και επαγγελματικό. Οι επιλογές είναι σχεδόν αμέτρητες και είναι εύκολο κάποιος να μπερδευτεί και να επιλέξει λάθος. Έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα και εγώ ο ίδιος και μαζί με αρκετή έρευνα κατέληξα σε 4 πολύ καλές επιλογές που μπορείς να κατεβάσεις ακόμα και τώρα.

1. HitFilm Express

programma video epeksergasia
Ένα πανίσχυρο εργαλείο επαγγελματικού επιπέδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για δημιουργία ταινίας. Περιέχει όλα τα επαγγελματικά εργαλεία που βρίσκεις σε ένα επί πληρωμή πρόγραμμα και πολλά ακουστικά και οπτικά φίλτρα. Ένα θέμα μόνο που υπάρχει μόνο είναι ότι λόγω υψηλής ποιότητας, χρειάζεται δυνατότερο υπολογιστή και είναι πιο βαρύ πρόγραμμα από άλλα. Σε υπολογιστές χαμηλών προδιαγραφών μπορεί να μην λειτουργεί άψογα για αυτό κοίταξε τις απαιτήσεις πριν το κατεβάσεις. Συνήθως περιττό για την χρήση σε απλά μη επαγγελματικά βίντεο και για προσωπική απλή χρήση.

2. DaVinci Resolve

epeksergasia video free
Άλλο ένα τρομερό πρόγραμμα. Το χρησιμοποιούσα καιρό για δημιουργία βίντεο για το youtube και περιέχει πολλές επιλογές και εργαλεία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μοιάζει πολύ στις δυνατότητες με το προηγούμενο και είναι ιδανικό για την ειδική επεξεργασία χρωμάτων πάνω στο βίντεο. Προσφέρει επίσης πολλαπλές επιλογές για export και format για ειδικές πλατφόρμες. Κατέχει και αυτό πολλά ηχητικά και οπτικά φίλτρα και επιλογή για διόρθωση χρώματος που είναι πολύ χρήσιμη. Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να βρω είναι ότι του λείπουν μερικά εργαλεία από την πληρωμένη του έκδοση και ότι σε περίπτωση που θες να κάνεις κάτι εύκολο, υπάρχουν και πιο απλά προγράμματα.

3. Shotcut

video free programma
Λίγο ελαφρύτερο από μερικά προγράμματα αλλά με επαγγελματικές δυνατότητες,  το Shotcut αποτελεί μια ακόμα άριστη επιλογή για επεξεργασία βίντεο. Προσφέρει ποιοτικά και επαγγελματικά εργαλεία με την χρησιμότητα των φίλτρων του να είναι υψηλή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο σχεδιασμός του είναι αρκετά διαφορετικός από τα υπόλοιπα προγράμματα και η μάθηση του είναι λίγο δυσκολότερη. Άμα όμως καταφέρεις να περάσεις τα πρώτα στάδια και μάθεις να το χειρίζεσαι οι δυνατότητες του είναι πολλές.

4. VideoPad

ftiaksimo video programma
Μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν βίντεο για μη εμπορική χρήση και για απόλαυση με οικογένεια και φίλους. Είναι λίγο ευκολότερο στο να το μάθει κάποιος και δουλεύει στα windows αλλά και στα mac.  Ιδανικό για καθημερινά απλά βίντεο σου δίνει και την δυνατότητα για δοκιμή των πληρωμένων εκδόσεων του για λίγο διάστημα. Τα αρνητικά του είναι ότι του λείπουν μερικά προχωρημένα εργαλεία και μερικά είναι διαθέσιμα για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είναι η ιδανική λύση για εμπορική χρήση αλλά για απλό editing είναι τέλειο.
Με αυτά τα δωρεάν προγράμματα θα καταφέρετε σίγουρα να φτιάξετε το βίντεο που θέλετε. Μερικά κιόλας θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και επαγγελματικά όπως κάνω εγώ με το youtube. Το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσετε ακόμα και όλα και να επιλέξετε εσείς ποιο σας βολεύει. Καλές δημιουργίες λοιπόν!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top