ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένα 4χρονο κορίτσι από την
Πενσυλβανία, το οποίο απήχθη από την κρεβατοκάμαρά του και δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν ξένο, δήλωσε στις αρχές: «ένα τέρας με πήρε όταν κοιμόμουν».

Ο Humberto Guzman-Garcia, 35 ετών, εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας Avondale την Κυριακή γύρω στις 3.30 π.μ., σύμφωνα αναφορές.

Το μικρό κορίτσι, του οποίου το δωμάτιο βρίσκεται κοντά στην εξώπορτα, ξύπνησε και άνοιξε την πόρτα.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο Guzman-Garcia πήρε το παιδί από το σπίτι.

Ο Guzman-Garcia ισχυρίστηκε ότι την πήγε έξω σε μια αποθήκη και τη βίασε.

Όταν οι γονείς της μικρής δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν στο σπίτι, ο πατέρας βγήκε έξω και είδε τον Guzman-Garcia σε μια αποθήκη που βρισκόταν περίπου 50 μέτρα μακριά από το σπίτι τους με τα παντελόνια του κατεβασμένα.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο Guzman-Garcia έτρεξε, αλλά αργότερα βρέθηκε κρυμμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο που υπήρχε μέσα σε ένα χώρο στάθμευσης.

“Η άμεση ανταπόκριση των γονέων και η συνεχής επικοινωνία τους με την αστυνομία ήταν καθοριστικής σημασίας για τη σύλληψη ενός επικίνδυνου κακοποιού,” δήλωσε ο αξιωματικός James H. Fisher.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο Guzman-Garcia είναι παντελώς άγνωστος στην οικογένεια του θύματος.

“Αυτό το έγκλημα είναι ο εφιάλτης κάθε γονέα,” δήλωσε ο εισαγγελέας Thomas Hogan. “Αυτή είναι η απόδειξη ότι το κακό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.”

Ο Hogan χαρακτήρισε επίσης την επίθεση «άγρια». Είπε ότι δεδομένης της φύσης της επίθεσης, οι αρχές ανησυχούν ότι ίσως να υπάρχουν και προηγούμενα θύματα.

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε στο NBC 10 ότι η κόρη της φαίνεται εντάξει και είναι ευτυχής που η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, τον οποίο η μικρή ονόμασε «τέρας».

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι ο άντρας παραδέχθηκε ότι απήγαγε και βίασε το κορίτσι.

Ο Guzman-Garcia συνελήφθη και θα οδηγηθεί σε δίκη όπου θα αποφασιστεί το μέγεθος της ποινής του.




Πηγή: https://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top