ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Από true.gr Όταν πρόκειται για γάμους του Χόλιγουντ, πάντα υποθέτουμε πως θα
τελειώσουν γρήγορα. Μην μας παρεξηγείτε, δεν είναι ότι το ευχόμαστε. Απλά φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις μία σχέση όταν είσαι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά παραδείγματα από πολύ δυνατά ζευγάρια που βάζουν πρώτα τον γάμο τους, όπως αυτό του Jon Bon Jovi και της γυναίκας του Dorothea Hurley.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό το όμορφο ζευγάρι έχει καταφέρει να μείνει μαζί για 27 χρόνια!

Πράγματι, οι δυο τους είναι μαζί από το σχολείο, από όταν γνωρίστηκαν στην γενέτειρα πόλη τους, Sayreville, του New Jersey.


Αυτό που κάνει την ιστορία τους ακόμα πιο χαριτωμένη είναι το γεγονός πως οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν όταν τελείωσαν το σχολείο. Πράγματι, το ζευγάρι περίμενε αρκετά χρόνια και τελικά αντάλλαξαν όρκους πίστης στο αποκορύφωμα της δόξας του Bon Jovi, το 1989.

Ο Bon Jovi δεν είναι ο μόνος μουσικός που έμεινε με την γυναίκα του αφού έγινε διάσημος. Οι Bono και Bruce Springsteen είναι επίσης επίσημα μέλη του ίδιου κλαμπ.

Οπότε, ποιο είναι το μυστικό πίσω από τον πετυχημένο γάμο τους; Ενώ δεν δηλώνει πως ξέρει πώς να κάνει κάθε γάμο να κρατήσει, παραδέχτηκε ωστόσο πως ξέρει τι τους κράτησε όλα αυτά τα χρόνια:

«Δίνω βάση μόνο σε ότι χρειάζεται να δώσω βάση.»

Είπε επίσης πώς η Dorothea επηρεάζει θετικά την ζωή του:

«Είμαι ο τρελός οραματιστής που θέλει να πετάξει και να τα αλλάξει όλα. Εκείνη με ακολουθεί με κόλλα, κλωστή και βελόνα και μας κρατάει ενωμένους.»


Δεν τον ζηλεύει.

Θα ήταν δύσκολο για κάθε γυναίκα να βλέπει τον σύντροφό της να δέχεται την αγάπη τόσων κοpιτσιών. Δηλώνει όμως πως νιώθει ασφάλεια στον γάμο της.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, λέει πως της αρέσει να βλέπει τα κοpίτσια στις συναυλίες του. Είπε: «Πιστεύω πως είναι πολύ καλό που αγαπούν την μουσική. Λατρεύουν το συγκρότημα και είναι πολύ πιστές.»

Ο Jon δήλωσε πως ένας λόγος που η σχέση τους δουλεύει τόσο καλά είναι η «εξέλιξη.»

«Μεγαλώσουμε ισάξια και όχι σε αντίθετες κατευθύνσεις.»

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί!



Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top