ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας εκ των κακοποιών που το έσκασαν κάτω από την...
μύτη των αστυνομικών στο ΑΤ στην Αργυρούπολη, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, 23.06.2018 
- Το... σχεδιασμένο "ντου" της αστυνομίας στο σπίτι που ήταν έτσι κι αλλιώς "γνωστό"
- Μέσα βρίσκονταν ο θείος και τα ξαδέλφια του 24χρονου δραπέτη, οι οποίοι αντιστάθηκαν για να "κερδίσουν χρόνο"
- Όταν ο δραπέτης κατάλαβε πως δεν υπήρχε "πεδίο διαφυγής" αποφάσισε να κρυφτεί... στην ντουλάπα
- Όλο το χρονικό της αστυνομικής επιχείρησης που έφερε την σύλληψη
Σε απομονωμένη κατοικία στο Κίτσι Κορωπίου κρυβόταν ο ένας από τους κακοποιούς που το έσκασαν από την Αργυρούπολη. Ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψη.

Ένα απομονωμένο σπίτι στο Κίτσι Κορωπίου, λοιπόν, είχε γίνει το κρησφύγετο του ενός από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (19.06.2018) είχαν καταφέρει να το σκάσουν από αστυνομικό τμήμα στην Αργυρούπολη.

Ο 24χρονος Γκερτιάν Βρουσάι είναι ο άνδρας που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (23.06.2018) μετά από επιχείρηση της αστυνομίας. Μιας επιχείρησης που έγινε υπό άκρα μυστικότητα για να… πιαστεί «στον ύπνο» ο δραπέτης.

Οι νέες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως ο δραπέτης είχε μια… βοήθεια!

Αργυρούπολη: «Πλάτες» στον δραπέτη
Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως το σπίτι ανήκει στον θείο του δραπέτη. Ήταν, μάλιστα, γνωστό στις Αρχές. Κι αυτό διότι οι αστυνομικοί το παρακολουθούσαν από την εποχή που προσπαθούσαν να εξαρθρώσουν την σπείρα στην οποία συμμετείχε ο Γκερτιάν Βρουσάι.

Την στιγμή της εισβολής, λοιπόν, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο θείος του 24χρονου και τα δύο του παιδιά.

Τα ξαδέλφια, δηλαδή, του Γκερτιάν Βρουσάι. Οι τρεις τους αντιστάθηκαν, ούτως ώστε να «κερδίσουν» χρόνο ώστε να μπορέσει να διαφύγει ο δραπέτης.

Το σπίτι, ωστόσο, ήταν περικυκλωμένο από αστυνομικούς και όταν ο 24χρονος συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να διαφύγει, κρύφτηκε στην ντουλάπα…

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν ρολόγια και κοσμήματα, των οποίων η προέλευση εξετάζεται. Ο θείος και τα ξαδέλφια έχουν συλληφθεί με την κατξηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. 

Έτσι δραπέτευσαν από την Αργυρούπολη
Το πρωί της Τρίτης (19.06.2018), γύρω στης 06:30, διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς πως οι τρεις από τους πέντε Αλβανούς κακοποιούς, είχαν γίνει «καπνός», αφού πρώτα είχαν λιμάρει τα κάγκελα της τουαλέτας, στο κελί που κρατούνταν, δημιουργώντας μια «τρύπα» 30χ30.

Επειδή βρισκόταν στον πρώτο όροφο, και κατά συνέπεια δεν ήταν δυνατόν να πηδήξουν από ύψος 7 μέτρων, πιάστηκαν στην υδρορροή και… σαν αίλουροι, κατέβηκαν περίπου στα τρία μέτρα, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να προσγειωθούν στον προαύλιο χώρο, σε απόσταση λιγότερη των δυο μέτρων από το κουβούκλιο του Αστυνομικού φρουρού του Τμήματος, ο οποίος δεν αντελήφθη το παραμικρό.


Ο Γκερτιάν Βρουσάι στη φωτογραφία που έδωσε πριν μερικές μέρες η Ασφάλεια
Οι τρεις σκληροί Αλβανοί κακοποιοί, ανάμεσα τους και ο 31χρονος αρχηγός της σπείρας, πέρασαν από την τρύπα που είχαν δημιουργήσει λόγο σωματοδομής και ύψους. Χωρούσαν εν’ ολίγοις στην τρύπα που δημιούργησαν με λίμα, η σιδηρόλαμα, και έτσι “πέταξαν” προς την ελευθερία.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες, ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει πως “πέρασε” στο κελι το αντικείμενο με το οποίο έκοψαν τα κάγκελα, καθώς στην τουαλέτα δεν βρέθηκε κάποιο αντικείμενο, που είναι δυνατόν να έχει χρησιμοποιηθεί προκειμένου να κοπούν τα κάγκελα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr, οι κακοποιοί είχαν όλο το βράδυ ανοιχτή την βρύση στην τουαλέτα του κελιού, προκειμένου να μην ακούγεται ο θόρυβος, από τις “εργασίες” που έκαναν στα κάγκελα του παραθύρου.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top