ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
antrikes ntoulapesΟι αντρικές ντουλάπες περιλαμβάνουν κυρίως t-shirts, παντελόνια όλων των ειδών, κοστούμια, φούτερ, πουκάμισα και πιο αθλητικά ρούχα. Αν και δεν υπάρχει η ποικιλία που υπάρχει σε μία
γυναικεία ντουλάπα, ο χώρος που μπορεί κανείς να τοποθετήσει όλη την γκαρνταρόμπα του δεν μπορεί να είναι μόνο ένα απλό έπιπλο.
Αυτό το γεγονός οδηγεί στην οργάνωση του ρουχισμού και των παπουτσιών σε ένα χώρο που θα χαίρεσαι να τοποθετείς τα ρούχα σου και να αλλάζεις. Με αυτό το σκεπτικό πολλοί άντρες σε όλο τον κόσμο έχουν δημιουργήσει αντρικές ντουλάπες που ακόμα και οι γυναίκες θα ζήλευαν.

Οι πιο όμορφες αντρικές ντουλάπες του κόσμου!


Δωμάτιο ντουλάπα


Δεν μιλάμε για υπερβολή αλλά για ανάγκη όταν έχεις πολλά ρούχα που θέλεις να είναι οργανωμένα. Ένα δωμάτιο ντουλάπα δίνει την δυνατότητα να αλλάζεις και να δοκιμάζεις ρούχα εκεί και να κάνεις τους καλύτερους συνδυασμούς. Τέτοιες αντρικές ντουλάπες κάνουν κάθε άνθρωπο να νιώθει σαν τον James Bond ή τον Bruce Wayne έστω όσο χρόνο περνάει εκεί. Δες επίσης Τάσεις στα ανδρικά ρούχα που ΔΕΝ πρέπει να ακολουθήσεις φέτος!

Μεγάλη ντουλάπα

Όταν δεν περισσεύει ένα δωμάτιο για να στεγάσεις αποκλειστικά τα ρούχα σου υπάρχουν επιλογές. Μπορείς να φτιάξεις μία μεγάλη ντουλάπα τοίχου που θα χωρέσει όλο το ρουχισμό, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου. Οι μεγάλες ντουλάπες είναι βολικές και μπορούν ακόμα να διαχωρίσουν ένα δωμάτιο αν τις φτιάξεις στη μέση του δωματίου. Δες επίσης Οι 9 κανόνες αντρικής μόδας που μπορείς να «σπάσεις»

Ντουλάπα unisex

Αν μένεις μαζί με την καλή σου, η ανάγκη για έναν χώρο αποκλειστικά για ρούχα είναι μεγαλύτερη. Μία τέτοια ντουλάπα δωμάτιο θα σας εξυπηρετήσει και τους δύο και δεν χρειάζεται να χάσει τον χαρακτήρα της. Μπορεί να γίνει σε γήινους τόνους και να στεγάσει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας. Σίγουρα θα την χαρείτε πολύ όπως κι αν έχει.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top