ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Ιεροσυλία μεγάλη θα ήταν αν έλειπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Από το 2006 και μετά βρίσκεται πάντα στις επάλξεις.

Ρούμπι Μέι

Ο νεαρός της Τότεναμ, ο Ντέλε Άλι, έχει κοπέλα που από το ονοματεπώνυμο και μόνο φαίνεται ότι είναι πολύ καυτή. Οι φωτογραφίες απαντούν με σαφήνεια στις προσδοκίες.

Άνι Κίλνερ

Το δεξί μπακ της Σίτι, ο Κάιλ Γουόκερ είναι παντρεμένος και έχει κάνει και παιδιά με την Άνι Κίλνερ. Η οποία είναι υποτιμημένη στον κόσμο των wags, αλλά τώρα παίρνει αυτό που αξίζει.

Μπρούνα Μαρκεζίν

Δε γινόταν να λείπει ο Νεϊμάρ. Αυτός κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν πάντα τις πιο καυτές γυναίκες στο πλάι τους. Η Μπρούνα Μαρκεζίν βρίσκεται στο πλάι του Βραζιλιάνου επιθετικού στο Mundial του 2018.

Σαμ Κουκ

Αν σου έδειχναν την κοπέλα του Κρις Σμόλινγκ, θα πίστευες ότι κατάφερε και την γοήτευσε; Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Όπως είχε πει ο Πίτερ Κράουτς «αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήμουν παρθένος». Η Σαμ είναι η πιο πληθωρική wag της αγγλικής αποστολής.


Πιλάρ Ρούμπιο

Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να είναι από τους πιο μισητούς παίχτες πρώτης γραμμής, αλλά η Πιλάρ Ρούμπιο ισορροπεί τα πράγματα. Όσο κι αν θες να τον δείρεις, η γυναίκα του σε συγκρατεί.


Αναστασία Κοστένκο

Ο Ντιμίτρι Ταράσοφ ζήλεψε από τον Γιούρι Ζίρκοβ και είπε να ερωτευτεί επίσης μια Μις Ρωσία. Αυτή του 2014 συγκεκριμένα. Η Αναστασία Κοστένκο μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να βγει Μις Κόσμος.


Αλεξάντρα Ιβάρσντοτιρ

Ο Ισλανδός Γκίλφι Σίγκουρντσον μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει από τις πιο πετυχημένες καριέρες Ισλανδών εκτός της χώρας τους. Επίσης μπορεί να περηφανεύεται ότι η σύντροφος του Αλεξάντρα είναι ακαταμάχητη.


Εντούρνε Γκαρσία

Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της Premier League και έχει την πιο σέξι από τις Ισπανίδες wags. Ο Ντάβιδ Ντε Χέα αποκρούει τα πιο δύσκολα σουτ, αλλά μπαίνει στα δίχτυα με τη μπάλα όταν σουτάρει έρωτα η Εντούρνε.


Ίνα Ζίρκοβα

Ο Γιούρι Ζίρκοβ είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής στη Ρωσία. Εδώ και καιρό είναι ταγμένος στην Ίνα, η οποία έχει και έναν τίτλο Μις Ρωσία στο βιογραφικό της. Δίκαια πρώτη.

Σαρλότ Πιρόνι

Ο παίχτης της Ολιμπίκ Μαρσέιγ Φλοριάν Τοβέν παίζει το πρώτο του Mundial φέτος. Οπότε φέρνει και για πρώτη φορά την εντυπωσιακή Σαρλότ.

Αλόνδρα Γκαρσία Μίρο

Ο Περουβιανός επιθετικός Πάολο Γκερέρο πήρε τελευταία στιγμή την άδεια να παίξει στο Mundial . Η υπόθεση με τα ναρκωτικά θα στερούσε την επιθετική του ικανότητα από τη χώρα του, αλλά κυρίως θα στερούσε την Αλόνδρα από το Mundial . Η 27χρονη είναι πολύ δημοφιλής στο Περού και εσχάτως διεθνοποιείται.

Αντονέλα Ροκούτσο

Ο Λίο Μέσι έκανε επιλογή για 10άρι με την Αντονέλα και εδώ και μια δεκαετία είναι μαζί. Έχουν κάνει και τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά, η Αντονέλα έχει σωματάρα.

Σακίρα

Διαχρονική αξία στα Mundial η Σακίρα. Από το 2010 κι εντεύθεν που είναι μαζί με τον Πικέ, έχει πάντα θέση σε τέτοιες λίστες.


Κάρολ Καμπρίνο

Θα λέγαμε ότι ο Μαρκίνιος είναι ένας overachiever. Η Κάρολ Καμπρίνο, βγαλμένη από τα άδυτα των γυμναστηρίων, είναι ένα κορίτσι που πολλοί το διεκδικούσαν πριν παντρευτούν. Τελικά έκαναν και παιδιά και είναι αχώριστοι.

Σοφία Μίλο

Αν προσέξεις καλά, η Σοφία Μίλο είναι η μοναδική με τρεις φωτογραφίες εδώ. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί κατά την άποψη μας είναι η πιο όμορφη και πιο σέξι από τις wags του Mundial . Το κορίτσι του Άντεμ Λάιτς επιβεβαιώνει όσα λέγονται για την βαλκανική-σέρβικη ομορφιά.

Ιζαμπέλ Γκουλάρ

Για την κυρία Γκουλάρ, σύζυγο του Γερμανού Κέβιν Τραπ, δεν χρειάζονται συστάσεις. Ίσως είναι η μοναδική πιο γνωστή από τον σύντροφό της. Fitness model και σκέτο model, η Ιζαμπέλ έχει τα πιο εντυπωσιακά πόδια. Δεδομένου ότι είναι από τη Βραζιλία και η Γερμανία θα φτάσει λογικά ως την 8άδα, δεν αποκλείεται να την δούμε να χωρίζεται στα δύο. Αν δηλαδή παίξουν μαζί οι 2 χώρες.

Μάγια Νίλσον

Το κορίτσι του αμυντικού της Γιουνάιτεντ Ντέιμον Λίντελοφ ασχολείται με το χώρο του μάρκετινγκ, ενώ παράλληλα διατηρεί και δικό της blog. Είναι από τις 5 πιο σέξι wags της Σουηδίας.


Πηγή 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top