ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Μαγικά τοπία που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν και υπέροχα αξιοθέατα που κλέβουν την καρδιά όποιου τα επισκεφτεί, η
Μακεδονία υπόσχεται μια φανταστική απόδραση στα χωριά και τις πόλεις της, χαρίζοντας σου μοναδικές στιγμές.
Από την ξακουστή Θεσσαλονίκη, για την αρχοντιά της, μέχρι την  Βέροια, την Κατερίνη, την Καστοριά, τα Γρεβενά και πολλά ακόμα μέρη, το ταξίδι αυτό θα είναι από τα πιο όμορφα και γραφικά που θα κάνεις ποτέ. Πάμε να γνωρίσουμε μερικά από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά μέρη στη Μακεδονία.

Πανέμορφα μέρη που πρέπει να δεις στη Βόρια Ελλάδα!


1) Θεσσαλονίκη

leukos pirgos
Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην έχω σαν πρώτη στη λίστα, την πολυαγαπημένη μας Θεσσαλονίκη. Μια πόλη, χίλιες λέξεις και ακόμα περισσότερες, με την ιστορική της κληρονομιά, την φανταστική της ομορφιά με τον Θερμαϊκό να δεσπόζει σε κάθε περιοχή της πόλης και τις πάμπολλες επιλογές για εξόδους να σε κάνουν να την ερωτευτείς ακόμα περισσότερο. (Book now)

2) Χαλκιδική

thalassa xalkidiki
Στη Χαλκιδική μπορεί κανείς να βρει πανέμορφα χωριουδάκια με ιστορία, θάλασσες με εξωτική ομορφιά που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από άλλα σε παγκόσμια κλίμακα, και υπέροχη ποιοτική διαμονή που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. Ένας προορισμός που πρέπει να γνωρίσεις. (Book now).

3) Γρεβενά

gefyri grevena
Τα Γρεβενά αποτελούν ιδανικό προορισμό, κάθε εποχή, αφού έχει να επιδείξει πανέμορφα γεφύρια τα οποία θεωρούνται κομψοτεχνήματα και πόλος έλξης για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Η πυκνή βλάστηση της περιοχής συνθέτουν ένα τοπίο βγαλμένο από παραμύθι. (Book now)

4) Καστοριά

poli kastorias
Η Καστοριά είναι μια πόλη οικόσημο για την περιοχή της Μακεδονίας, όπου σίγουρα μαγεύει όποιον την επισκεφτεί. Τα θεόρατα βουνά σε συνδυασμό με τη λίμνη δημιουργούν μια γαλήνια όαση που θα αγαπήσεις. Ο γύρος της λίμνης είναι κάτι που κάθε επισκέπτης πρέπει να βιώσει, αφού θα σου χαρίσει πανέμορφα τοπία για να θυμάσαι. (Book now)

5) Πέλλα

arxaiologikos topos pella
Ο αρχαιολογικός χώρος της Πέλλας είναι από τους πιο επιβλητικούς και εντυπωσιακούς χώρους που θα συναντήσεις, όπου μαζί με την ιστορία της πόλης θα σε γεμίσει δέος και θαυμασμό. Η λίμνη Βεγορίτιδα θα σου χαρίσει ένα ήρεμο και γαλήνιο τοπίο που σίγουρα θα ερωτευτείς. (Book now)

6) Πιερία

pieria thalassa
Η Πιερία είναι συνυφασμένη με τον Όλυμπο και για αυτό σίγουρα είναι από τους πιο εντυπωσιακούς και μαγικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Οι παραλίες της είναι ένας ακόμα λόγος να την επισκεφτείς αφού είναι μοναδικές και πεντακάθαρες. Μην ξεχάσεις να περπατήσεις στην ορεινή διαδρομή του Λιτόχωρου και να συναντήσεις ένα μοναδικό τοπίο με καταρράκτες. (Book now)

7) Νυμφαίο

to nymfaio
Νυμφαίο, μια ανέγγιχτη ομορφιά κοντά στην Φλώρινα και την Καστοριά. Θεωρείται από τα πιο γραφικά χωριά παγκοσμίως, αφού τα πέτρινα καλντερίμια και αρχοντικά σπίτια, έτοιμα να σε υποδεχτούν και να σε καλωσορίσουν. (Book now)

8) Λίμνη Κερκίνη

h limnh kerkinh
Η λίμνη Κερκίνη αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό που σίγουρα θα σε καταπλήξει. Οι δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στην εν λόγω τεχνητή λίμνη είναι πάμπολλες όπως βαρκάδα, ποδηλατάδα, ιππασία, κανό και πολλά άλλα. Η ομορφιά του τόπου θα σε συναρπάσει όπως και οι όμορφες στιγμές που θα ζήσεις. (Book now)

9) Ημαθία

alsos agiou nikolaoy
Η Ημαθία με πρωτεύουσα τη Βέροια, θεωρείται από τις αρχαιότερες περιοχές της χώρας μας. Ο αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας, το άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας και τα ιστορικά χωριουδάκια με τους φιλόξενους κατοίκους της, θα σε κάνουν να νιώσεις κομμάτι της περιοχής. (Book now)

10) Έδεσσα

kataraktes edessas
Οι καταρράκτες της Νάουσας, οι οποίοι είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να γνωρίσεις. Το υπαίθριο μουσείο νερού είναι ένας τόπος μαγικός όπου θα σε κάνει να εντυπωσιαστείς με την ποικιλία των πλασμάτων του γλυκού νερού. (Book now)

11)  Σέρρες

koilada serrwn
Η κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες, είναι ένας πανέμορφος τόπος με καταπράσινο τοπίο και πολλά μαγαζιά για να διασκεδάσεις. Το Ζινζιρλί Τζαμί είναι ένα τούρκικο μνημείο με πολύ ιστορία που κινεί το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών. (Book now)
Η Μακεδονία έχει μοναδικά μέρη για να επισκεφτείς και να φτιάξεις υπέροχες αναμνήσεις με γραφικές εικόνες που σε ταξιδεύουν στην αίγλη του παρελθόντος. Βρες τις πόλεις που σου ταιριάζουν και πέρασε αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top