ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα όσα έζησε στο χωράφι του στα Τρίκαλα, δεν πρόκειται να τα ξεχάσει ποτέ. Μια απερισκεψία λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία...



Ένα λάθος που έκανε στο χωράφι του στα Τρίκαλα, λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο 40χρονος ο οποίος είναι πρόεδρος σε Δημοτικό Διαμέρισμα του δήμου Πύλης στα Τρίκαλα, είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του. Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά δεν κατάλαβε πως από πάνω υπήρχαν ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κ.Υ. Πύλης, όπου διαπιστώθηκε η ηλεκτροπληξία, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εκτός από το πόδι του που έχει άλγος, η καρδιακή του λειτουργία είναι καλή και η ζωή του δεν εμπνέει ανησυχία. Μετά από αυτό ο 40χρονος Τρικαλινός που σώθηκε από θαύμα, μάλλον είχε το Άγιο Πνεύμα μαζί του και όλους τους αγίους μαζί… θα ανάβει συνέχεια λαμπάδες ίσα με το μπόι του!

Πηγή: trikalaola.gr


Πηγή: https://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top