ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένα ζευγάρι από την πόλη Owassο της
Οκλαχόμα των ΗΠΑ συνελήφθη με την κατηγορία της παιδικής κακοποίησης. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες αναφέρουν το περιστατικό ως τη «χειρότερη περίπτωση παιδικής κακοποίησης που έχουν δει.»

Ο 25χρονος Kevin Fowler και η 24χρονη Aislyn Miller είναι προφυλακισμένοι από τις 10 Δεκεμβρίου, όταν κλήθηκε η αστυνομία σε για να ερευνήσει μια περίπτωση παιδικής κακοποίησης.

Τα θύματα της κακοποίησης ήταν τα δίδυμα μωρά του ζευγαριού. Και τα δύο παιδιά ήταν σκελετωμένα από την ασιτία και είχαν πληγές κατάκλισης και σοβαρά εγκαύματα στη περιοχή της πάνας.

Τα μωρά μεταφέρθηκαν αμέσως σε νοσοκομείο για άμεση βοήθεια.

Μια νοσοκόμα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι μια προνύμφη βγήκε από την ευαίσθητη περιοχή του ενός βρέφους.

Το άλλο βρέφος είχε κόπρανα στα αυτιά του, σύμφωνα με τη νοσοκόμα.

Υπήρχε επίσης μια μολυσμένη πληγή σε ένα από τα μωρά, που προκλήθηκε από μια τρίχα που τυλίχτηκε γύρω από ένα δάχτυλο και ποτέ δεν αφαιρέθηκε.

Η Miller φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι γνώριζε ότι τα μωρά είχαν προβλήματα, αλλά η ίδια και ο σύντροφός της είναι «νέοι γονείς» και δεν έχουν εμπειρία στη φροντίδα νεογνών. Πρόσθεσε ότι τα μωρά γεννήθηκα δύο εβδομάδες πρόωρα και γι’ αυτό ήταν σε τέτοια κατάσταση.

Η Miller επίσης δήλωσε ότι δεν έχουν ιατρική ασφάλιση και δεν γνώριζε πως να βρει την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Οι δύο γονείς συνελήφθησαν στο νοσοκομείο και αντιμετωπίζουν κατηγορίες παιδικής κακοποίησης και κρατούνται προφυλακιστέοι με εγγύηση 100.000 δολαρίων. 


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top