ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το Bullying είναι ένα σοβαρό θέμα που δεν παίρνει την προσοχή που αξίζει. Συμβαίνει σε ανθρώπους όλων των ηλικιών αλλά είναι πιο τραυματικό για τα παιδιά.


Κανείς όμως δεν θα πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο, τη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού και να νιώθει πως δεν ανήκει εκεί. Αυτό το ξέρει πολύ καλά η 20χρονη Lauren Whitt από το Colorado. Η Lauren γεννήθηκε με προβλήματα στο σαγόνι που της προκαλούσαν πολύ ταλαιπωρία.

Η παραμόρφωση έκανε το σαγόνι της να προεξέχει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει ή να φάει χωρίς να πονάει.
Ως αποτέλεσμα, βίωνε πολύ έντονο bullying από τους συμμαθητές της για κάτι που προφανώς δεν ήταν στον έλεγχό της. Όταν ήταν 12, της είπε ένας ορθοδοντικός πως θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα.

Επειδή δεν σταματούσαν να την ενοχλούν, αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο. Όταν έγινε 20 όμως ήξερε πως είχε έρθει η ώρα. Έπρεπε να κάνει κάτι για να πάρει τον έλεγχο της ζωής της. Τότε είναι που αποφάσισε να κάνει την επέμβαση.
Η 20χρονη, που είναι τώρα φοιτήτρια νομικής, λέει: «Δεν μπορούσα να ζω άλλο έτσι. Ένιωθα πολύ άσχημα. Περίμενα να ενηλικιωθώ για να κάνω την επέμβαση γιατί δεν ήθελα να περάσω κάτι τόσο επίπονο σαν παιδί.»

Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος. Για καιρό δεν μπορούσε να φάει και έχασε πολύ βάρος. Όπως βλέπετε όμως, το αποτέλεσμα την δικαίωσε!Μετά από χρόνια πόνου και ταλαιπωρίας, πλέον νιώθει ελεύθερη να ζήσει την ζωή της.
Μετά από έξι εβδομάδες που τρεφόταν μόνο με υγρά, η Lauren θα μπορεί να κάνει πράγματα που ποτέ δεν μπορούσε, όπως το να τρώει χωρίς να πονάει. Είναι πολύ ενθουσιασμένη!


Πηγή: https://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top