ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Υπάρχουν κάποια ρούχα που δεν να φορέσεις σε έναν γάμο, για να είσαι πάντα κομψή χωρίς να
κλέψεις την παράσταση με τις λάθος επιλογές σου. Σίγουρα είναι αρκετά εύκολο να ντυθείς για ένα καλό event, απλά ψάχνεις κάποιο ρούχο να δείχνει σχετικά επίσημο και να σε κολακεύει, αλλά σε ένα γάμο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να αποφύγεις και θα σου τα δείξω παρακάτω.
Τα φορέματα και οι maxi φούστες είναι διαχρονικά κομμάτια που ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου. Πρέπει να προσέξεις κάποια χρώματα και κάποια στοιχεία τους για να φαίνεσαι πάντα στην εντέλεια, καλοντυμένη και φινετσάτη.

Τι να προσέξεις τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις σε έναν γάμο!

1) Όχι στο total white

sta leuka oi kalesmenoi
Το total white ντύσιμο δεν είναι το κατάλληλο για έναν γάμο, καθώς το λευκό πρέπει να πρωτοστατεί στα ρούχα της νύφης. Προσπάθησε να επιλέξεις ένα μόνο ρούχο σε αυτό το χρώμα όπως μπλουζάκι ή φούστα και όχι κάποιο μονόχρωμο μακρύ φόρεμα.

2) Όχι στα σούπερ μίνι

super mini forema
Τα σούπερ μίνι δεν είναι τα κατάλληλα για ένα τέτοιο event, αφού συνήθως δεν κολακεύει την γυναίκα με κομψό τρόπο, αλλά είναι αποκαλυπτικό και άκομψο. Μπορείς να επιλέξεις ένα κοντό ασύμμετρο ρούχο ή ένα λίγο πάνω από το γόνατο για κομψές εμφανίσεις.

3) Μην είναι πολύ αποκαλυπτικά

polu apokaliptiko rouxo
Τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα όπως αυτά με βαθύ ντεκολτέ ή πολύ κοντά, τραβούν τα βλέμματα αλλά για τους λάθος λόγους. Αν σου αρέσει να φοράς τέτοια ρούχα επίλεξε ένα πιο διακριτικό άνοιγμα για να είσαι γοητευτική αλλά και σικάτη.

4) Παλιομοδίτικα ρούχα

palio rouxo forema
Όσο και να σου αρέσει αυτό το ρούχο που φορούσες πριν 10 χρόνια, σκέψου ότι για να έφυγε από τη μόδα, κάτι σημαίνει. Συνδύασε ρούχα που έχεις πρόσφατα αγοράσει και δεν δείχνουν παλιομοδίτικα ή ξεπερασμένα.
Γι αυτό μπορείς να δεις εδώ 34 τέλεια γυναικεία φορέματα για γάμο!

5) Προσοχή στα αξεσουάρ

polla kolie
Τα αξεσουάρ σου πρέπει να τα επιλέγεις με σύνεση. Μην συνδυάζεις μακριά σκουλαρίκια με μεγάλα κολιέ και βραχιόλια, καθώς το φορτωμένο look δείχνει άσχημο και παλιακό. Διάλεξε ένα μόνο statement κομμάτι που θα αναδείξει το ντύσιμό σου.

6) Μην προσπαθείς να κλέψεις την παράσταση

kopela me polla axesouar
Το να προσπαθείς να κλέψεις την παράσταση δεν σου εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού συνήθως τα πιο απλά είναι και τα πιο εντυπωσιακά. Φόρεσε ρούχα που σε κολακεύουν χωρίς να προσθέσεις πολλά βαριά στοιχεία και θα δεις πως είναι αρκετό και άκρως γοητευτικό.
Το να επιλέξεις αυτό που θέλεις να φορέσεις σε έναν γάμο δεν πρέπει να είναι χρονοβόρο και δύσκολο. Δώσε έμφαση σε μοντέρνα ρούχα που σου ταιριάζουν και επίλεξε προσεκτικά τα υπόλοιπα στοιχεία έτσι ώστε να δένουν αρμονικά με το σύνολο, χωρίς υπερβολές.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top