ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Παλιά οι άνθρωποι έλεγαν πώς τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Όμως όσον αφορά στα προσωπικά αντικείμενα,
πιστεύω, πως το σουτιέν είναι πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά είναι σημαντικό από άποψη υγείας!  Το στήθος μας έχει ανάγκη από σουτιέν καλής ποιότητας.  Γι αυτό ίσως πρέπει να αποχωριστείς τα παλιά σουτιέν σου όπως θα έκανες με οποιοδήποτε ρούχο που έχει φθαρεί.
Σε άρθρο του huffingtonpost οι ειδικοί ακριβών εσωρούχων αποκάλυψαν, πώς ακόμα και τα σουτιέν έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό συμβαίνει επειδή φθείρονται όπως όλα τα ρούχα. Το παλιό τζιν ή πουκάμισο που χρειάστηκε να πετάξεις επειδή χάλασε, δεν συγκρίνεται μπροστά στην ανάγκη να αποχωριστείς τα σουτιέν που φοράς εδώ και πολλά χρόνια.

Για ποιο λόγο να αντικαταστήσεις τα παλιά σουτιέν σου

Δεν είναι πια άνετα

swsth efarmogh soutien
Ένα γεγονός είναι πώς τα σουτιέν χαλάνε όχι μόνο υπό την έννοια της φθοράς αλλά με τον καιρό χάνουν την φόρμα τους και δεν είναι πλέον άνετα. Ένα σουτιέν που έχει ξεχειλώσει δεν προσφέρει στήριξη στο στήθος και δεν είναι πια κολακευτικό. Δες επίσης 10 Χρήσιμα hacks για το σουτιέν σου που πρέπει να γνωρίζεις!

Πότε πρέπει να το αποχωριστείς

problhmata soutien
Σύμφωνα με τους ειδικούς ένα σουτιέν πρέπει να φύγει από την ντουλάπα σου όταν η ζώνη του τεντώνεται. Πρακτικά όταν το κουμπώνεις πρέπει να μπορείς να βάλεις δύο με τρία δάκτυλα ανάμεσα στην ζώνη του σουτιέν και το δέρμα σου.
Αν η “πλάτη” του εσωρούχου ανεβαίνει ψηλά θα δημιουργήσει κενό ανάμεσα στα cup και το στήθος και θα είναι αντιαισθητικό. Όταν κουμπώνουμε το σουτιέν θα πρέπει να  είναι σε ίσια γραμμή και να μην παίρνει κλίση προς τα πάνω.
xalasmeno soutien
Άλλο ένα σημάδι είναι οι τιράντες που συνεχώς πέφτουν από τους ώμους σου. Είναι ένα σημάδι πώς το σουτιέν έχει τεντωθεί αρκετά. Οι τιράντες βέβαια μπορούν να αλλαχθούν οπότε μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις καινούριες πριν αντικαταστήσεις το σουτιέν σου με κάποιο καινούριο.
Ακόμα αν φαίνεται το σχήμα των cup ξεκάθαρα όταν φοράς μπλούζα ίσως έχει τεντωθεί πολύ και έχει γίνει πολύ μεγάλο για να το φοράς πια. Το σουτιέν πρέπει να εφαρμόζει με ακρίβεια στο στήθος. Είναι πολύ σημαντικό να αγοράζεις πάντα σύμφωνα με το νούμερο σου και να αντικαθιστάς τα παλιά σουτιέν που δεν κάνουν καλή εφαρμογή. Δες επίσης 5 Tips για να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν!

Πώς θα το διατηρήσεις σε καλή κατάσταση

plysimo sto xeri
Για να δώσεις παράταση ζωής στα σουτιέν σου πρέπει να τα φροντίζεις σωστά. Το πλύσιμο των σουτιέν είναι καλύτερο να γίνεται στο χέρι και όχι στο πλυντήριο. Τα καθαριστικά που θα χρησιμοποιείς θα πρέπει να είναι για ευαίσθητα ρούχα και το νερό να είναι χλιαρό. Ακόμα τα σουτιέν δεν χρειάζονται πλύση κάθε φορά που τα βγάζουμε. Ανά τρεις φορές που τα φοράς είναι αρκετό να τα πλένεις.

Τι να κάνεις με τα παλιά σουτιέν σου

dwrea rouxwn
Φυσικά αν η κατάσταση του σουτιέν παραμένει καλή απλά έχει τεντωθεί για τα δικά σου δεδομένα, θα ήταν καλό να το δωρίσεις. Γυναικείες οργανώσεις και ξενώνες φιλοξενίας γυναικών τα έχουν ανάγκη. Αντί να καταλήξουν σε έναν κάδο σκουπιδιών μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα σε άλλες γυναίκες.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top