ΥΛΙΚΑ
1ζαχαρουχο
600γρμ νερο
6 κουταλιες ζαχαρη καστανη
8κουταλιες κορν φλαουρ
250γρμ κουβερτουρα
250 γρμ βουτυρο
1πακετο πτιμπερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε σε κατσαρολα ολα τα υλικα εκτος απο τα μπισκοτα.
Ανακατευουμε στη φωτια μεχρι να πηξει η κρεμα. Κατεβαζουμε και ρίχνουμε τα σπασμενα πτιμπερ.
Βάζουμε σε φορμα η ταψακι και παγωνουμε.
Η Συνταγή είναι της κ.Giwrgos-Giwta Godzamanis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
1ζαχαρουχο
600γρμ νερο
6 κουταλιες ζαχαρη καστανη
8κουταλιες κορν φλαουρ
250γρμ κουβερτουρα
250 γρμ βουτυρο
1πακετο πτιμπερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε σε κατσαρολα ολα τα υλικα εκτος απο τα μπισκοτα.
Ανακατευουμε στη φωτια μεχρι να πηξει η κρεμα. Κατεβαζουμε και ρίχνουμε τα σπασμενα πτιμπερ.
Βάζουμε σε φορμα η ταψακι και παγωνουμε.
Η Συνταγή είναι της κ.Giwrgos-Giwta Godzamanis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.