ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
antras skoupizetaiΣίγουρα τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά, γνωρίζεις ότι ο ιδρώτας θα γίνει πιο επίμονος και έντονος. Θα σου δείξω τι να κάνεις για να ιδρώνεις λιγότερο και να είσαι πάντα κομψός χωρίς τα ενοχλητικά σημάδια που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Συνήθως η περιοχή που είναι περισσότερο επιρρεπής στον ιδρώτα είναι οι μασχάλες και όλοι οι άντρες θα συμφωνήσουν με αυτήν την παραδοχή. Υπάρχουν όμως και τα πόδια που μπορεί να επηρεαστούν και να εμφανίσουν ακόμα και μύκητες αν δεν αερίζονται σωστά. Μπορείς να αποφύγεις τη μεγάλη εφίδρωση σε αυτά τα σημεία, ακολουθώντας τις παρακάτω απλές συμβουλές.

Πως να ιδρώνεις λιγότερο σε μασχάλες και πόδια!


Μην τρως καυτερά

polla kaytera faghta
Τα καυτερά αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματός σου με αποτέλεσμα η εφίδρωση να είναι πιο έντονη. Προσπάθησε να αποφεύγεις τέτοια φαγητά ειδικά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Αποσμητικό πριν τον ύπνο και το πρωί

aposmitiko antriko
Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, φόρεσε το αποσμητικό σου για να απορροφηθεί καλύτερα. Επανέλαβε το πρωί και θα δεις πως θα γίνει περισσότερο αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Να έχεις μια πετσέτα μαζί σου

antras skoupizetai
Η πετσέτα μπορεί να σε ανακουφίσει και να σε βοηθήσει να απαλλαγείς πιο γρήγορα από τον ιδρώτα. Κράτησε μια στο αυτοκίνητο ή στη δουλειά και θα δεις πως σίγουρα θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Συχνά ντουζ

antras kanei ntoyz
Τα συχνά ντουζ είναι η καλύτερη άμυνα στον ιδρώτα, αφού δροσίζουν το σώμα και το βοηθάνε να διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία περισσότερη ώρα.

Αντιμυκητιακή πούδρα για τα πόδια

podia antra
Αν τα πόδια σου ιδρώνουν πολύ, προμηθεύσου μια πούδρα για μύκητες από το φαρμακείο για να αποφύγεις την εμφάνιση-εξάπλωση τους.

Όχι πολύ αλκοόλ

filoi pinoyn mpira
Το αλκοόλ ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία του σώματος και έτσι να θέλεις να πιεις παραπάνω από  2 ποτηράκια το μεσημέρι, αλλά ανησυχείς για το αν ιδρώσεις πολύ, καλύτερα να το ξανασκεφτείς και να το αποφύγεις.

Όχι στα στενά ρούχα

antras me prasini mplouza
Τα στενά ρούχα δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και έτσι είναι σίγουρο πως ο ιδρώτας θα εμφανιστεί και μάλιστα σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό από ότι αν φορούσες πιο αεράτα ρούχα.
Το να ιδρώνεις λιγότερο το καλοκαίρι, είναι εφικτό και σίγουρα θα σε βοηθήσει να είσαι πιο κομψός και γοητευτικός στις εξόδους σου. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, θα δεις πως θα σε βοηθήσει με το θέμα της εφίδρωσης σε μεγάλο βαθμό.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top