ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έναν άγγελο στο πλευρό του είχε ο πατέρας της
Μαίρης Μηλιαρέση, Παναγιώτης, ο οποίος χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του και νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο! Ο 79χρονος άνδρας – σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην Espresso η παρουσιάστρια – κινδύνευσε να πεθάνει επειδή αρχικά δεν του έγινε σωστή διάγνωση!
«Ο πατέρας μου έχει σπάσει τέσσερα πλευρά, αλλά και τον ώμο του, ενώ έπαθε μερική ρήξη νεφρού. Δυστυχώς, όταν μεταφέρθηκε στα Επείγοντα οι γιατροί δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη από το τρακάρισμα και, νομίζοντας πως πρόκειται για μια απλή θλάση τον έστειλαν στο σπίτι» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος για τέσσερις μέρες έχανε αίμα και ο αιματοκρίτης του είχε φτάσει στο 23. Τον μεταφέραμε, λοιπόν, πάλι στο νοσοκομείο και τώρα ακολουθεί την απαραίτητη θεραπεία. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά…», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια!
Το άσχημο συμβάν έλαβε χώρα στο Μπραχάμι, όταν ο Παναγιώτης Μηλιαρέσης, ο οποίος οδηγεί μηχανή εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχε κάποιο ατύχημα, πήγε σε τοπική δημόσια υπηρεσία για να καταθέσει έγγραφα ενός νέου μικρού αυτοκινήτου που του έκανε δώρο η κόρη του με σκοπό να σταματήσει να κυκλοφορεί πάνω στους δύο τροχούς.

Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top