ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Λετονή Λιγκα Στρομάνε 33 ετών, τα τελευταία χρόνια είχε μεταναστεύσει στο
Δουβλίνο όπου ζούσε και εργάζονταν. Για πολλούς λόγους έπεσε σε κατάθλιψη και τα φάρμακα που τις έδιναν οι ψυχίατροι βοηθούσαν περιστασιακά. Οι συνεδρίες με τους ψυχολόγους καθόλου.

Απελπισμένη καθώς ήταν έμαθε για μια κλινική θεραπευτικής αναζωογόνησης με την πανάρχαια Ινδική μέθοδο της Αγιουρβέδας. Συγκέντρωσε τα απαιτούμενα χρήματα και αφού έπεισε και την αδελφή της, ξεκίνησαν μαζί το ταξίδι για την Ινδία.

Αφού προσγειώθηκαν στο Δελχί, έφτασαν οδικώς στην πόλη Κεράλα, κοντά στην κλινική. Επειδή το ραντεβού ήταν για την επόμενη μέρα αποφάσισαν να κολυμπήσουν στην περίφημη παραλία της περιοχής Κοβαλάμ. Εκεί η Λίγκα γνώρισε 2 άνδρες που όπως αποδείχθηκε μετά ήταν έμποροι ναρκωτικών και ο ένας μάλιστα είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Οι άνθρωποι αυτοί θα ήταν οι δολοφόνοι της.

Για τους 2 άνδρες που κατηγορούνται και κρατούνται δεν έχουν προκύψει ισχυρά ενοχοποιητικά στοιχεία, αφού όποιος έκανε το έγκλημα ήταν μεθοδικός και προσεκτικός. Η αστυνομία περιμένει την εξέταση DNA από τον κόλπο της νεκρής για να δει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της.

Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα προκύπτει ότι το θύμα ναρκώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα δάσος. Εκεί βιαζόταν συνεχώς και τις ώρες που δεν βιαζόταν την είχαν κλείσει σε ένα σιδερένιο κλουβί με θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 35 βαθμούς.

Όταν οι δολοφόνοι «βαρέθηκαν» αποκεφάλισαν την Λίγκα και την κρέμασαν ανάποδα σε ένα δέντρο του δάσους. Το θύμα αναγώρισε από τα ρούχα η αδερφή της που την είχε χάσει για μια εβδομάδα και την έψαχνε.

topontiki.gr


Πηγή: https://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top