ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Για εβδομάδες, αυτό το σκυλί να περιφερόταν μόνο του μέσα στο δάσος του Evans Creek
Preserve στην Ουάσιγκτον. Αρκετοί, συχνά προσπάθησαν να το πλησιάσουν για να το βοηθήσουν, αλλά εκείνο έφευγε πάντα μακριά, κατατρομαγμένο. Του δόθηκε το όνομα «Bear», αν και δεν ήταν ούτε μεγάλος ούτε εύσωμος: το κακόμοιρο ζώο ήταν σοβαρά υποσιτισμένο.

Η Amanda Guarascio και ο Dylan Parkinson ακούσαν για το σκυλί και αποφάσισαν να δοκιμάσουν να τον σώσουν. Όταν τον βρήκαν, είχε καταρρεύσει στην άκρη ενός δρόμου. «Προσπαθήσαμε να τον δελεάσουμε στο αυτοκίνητό μας με τρόφιμα για ώρες, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα«, εξήγησε η Amanda. Ο σκύλος, ο οποίος σαφώς χρειαζόταν βοήθεια, δεν άφηνε κανέναν κοντά του.


Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να δοκιμάσει μια διαφορετική προσέγγιση. Η Amanda κουλουριάστηκε στο έδαφος και προσποιήθηκε ότι ήταν τραυματισμένη. Σιγά-σιγά, σπιθαμή προς σπιθαμή, πλησίασε το σκυλί το οποίο την παρατηρούσε καχύποπτο. Κάθε φορά που εκείνο γρύλιζε, έμενε ακίνητη για λίγα λεπτά, πριν αρχίσει να κινείται και πάλι. Αυτό συνεχίστηκε για ώρες.


«Μέχρι που τελικά έφτασα δίπλα του«, αναφώνησε η Amanda. Τότε, ο Bear κουλουριάστηκε δίπλα της για να την ζεστάνει! «Εκείνη τη στιγμή, ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα έτρεχε και πάλι μακριά«, δήλωσε η Amanda. «Έπρεπε να τον μεταφέρω στο αυτοκίνητο και τον είχα αγκαλιά μέχρι να φτάσουμε στον κτηνίατρο.»


Ο Bear έλαβε τελικά τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Και το πιο σημαντικό: βρήκε δύο ανθρώπους που δεν τα παράτησαν.


Η Amanda και ο Dylan δεν άφησαν τίποτα να τους αποθαρρύνει από τη διάσωση του σκύλου. Η αφοσίωση που αυτοί οι άνθρωποι έδειξαν, μια κρύα μέρα στην Ουάσιγκτον, είναι πραγματικά αξιοσημείωτη.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top