ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

7 διατροφικοί συνδυασμοί που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος εν όψει καλοκαιριού

Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: δεν εννοούμε ότι θα χάσετε 5 κιλά σε μια βδομάδα, ακολουθώντας μόνο τις συγκεκριμένες διατροφικές προτάσεις.
Αν τις εντάξετε, όμως, στο εβδομαδιαίο μενού, ο μεταβολισμός σας θα ενεργοποιηθεί και η απώλεια βάρους θα διευκολυνθεί.
Είναι αυτονόητο πως οι παρακάτω προτάσεις είναι ενδεικτικές και αν ακολουθείτε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, ρωτήστε τον γιατρό ή τον διατροφολόγο σας πριν τις δοκιμάσετε.
Αυγό και σαλάτα Οι φυτικές ίνες των λαχανικών μαζί με τις πρωτεΐνες και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα αυγά είναι ένα από τα καλύτερα γεύματα για όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Η διαδικασία της πέψης επιταχύνεται και το αίσθημα του κορεσμού σάς βοηθάει να μην… παραστρατήσετε.

Γιαούρτι και κανέλα Δεν είναι τυχαίο που στις περισσότερες δίαιτες, το γιαούρτι έχει τιμητική θέση. Για του λόγου το αληθές, έρευνες έχουν δείξει ότι μία διατροφή πλούσια σε ασβέστιο μπορεί να μειώσει το ποσοστό λίπους που αποθηκεύεται στο σώμα. Όσον αφορά την κανέλα, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και έχει θετική επίδραση στην καύση του λίπους, κάτι που μας ενδιαφέρει και με το παραπάνω.

Καστανό ρύζι και αρακάς Γιατί ο συνδυασμός αυτός κάνει καλό στα… κιλά μας; Τα καστανό ρύζι έχει όλες τις θρεπτικές ιδιότητες δημητριακών ολικής άλεσης, όμως είναι μία ημιτελής
 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top