ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
antras filaei ti gynaika toyΟι παντρεμένοι ζουν με το ταίρι τους όλη τους τη ζωή, μαθαίνοντας παράλληλα σε καθημερινή βάση καινούργια πράγματα για τον σύντροφο αλλά και τον εαυτό τους. Θα σου δείξω ποια μαθήματα παίρνει κάποιος που έχει βρει το ταίρι του για να τα χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητα σου.

Από την κατανόηση των άλλων με τους οποίους συναναστρέφεσαι, μέχρι την αρετή της υπομονής και άλλα χαρακτηριστικά που μπορεί να βιώσει κάποιος παντρεμένος, όλα θα σου φανούν χρήσιμα στην επαγγελματική και όχι μόνο ζωή για να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι με τον καλύτερο τρόπο σε όποιες καταστάσεις συναντήσεις.

Τι γνωρίζει ένας παντρεμένος και μπορείς να εφαρμόσεις στην καθημερινή ζωή σου!

1) Μεγαλύτερη υπομονή

antras kai gynaika metakomizoun
Όλοι οι παντρεμένοι ξέρουν πως όταν δυο άνθρωποι βρίσκονται μαζί, όσο ταιριαστοί και να είναι υπάρχουν στιγμές που το να κάνεις υπομονή και να μην ξεστομίσεις αυτό που σκέφτεσαι, μπορεί να σε σώσει από δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπάθησε να το εφαρμόσεις και στην καθημερινή σου ζωή και να δεις πως είναι ένα πολύ σοφό και ώριμο χαρακτηριστικό σου.

2) Πότε να κάνεις πίσω

zeygari blepei tainia
Σίγουρα το να είσαι ισχυρογνώμων δεν θα σου βγει σε καλό, γιατί μπορεί να συναντήσεις δύσκολες καταστάσεις από τις οποίες πρέπει να ξεμπλέξεις, ή να βρεθείς μπροστά από ανθρώπους που θέλουν να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους. Χωρίς να σημαίνει πως τα παρατάς ή πάντα αποδέχεσαι τη γνώμη των άλλων, το να κάνεις πίσω εκεί που βλέπεις πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάρεις αυτό που θέλεις είναι κάτι που θα σε βοηθήσει στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή σου.

3) Η συζήτηση κάνει θαύματα

antras filaei ti gynaika toy
Η συζήτηση μπορεί να κάνει θαύματα, αφού η ειλικρίνεια μπορεί να σε σώσει από ψέμματα και υποκρισία στο μέλλον. Προσπάθησε να εκφράζεις αυτό που νιώθεις για να καταλάβει και ο άλλος τις κινήσεις και το σκεφτικό σου και τότε θα δεις πως θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές για εσένα.

4) Να δίνεις για να παίρνεις

zeygari xamogelaei
Όταν δίνεις στον άλλο αυτόματα σημαίνει πως θα σου δώσει και εκείνος με τη σειρά του την αγάπη ή την προσοχή που λαμβάνει. Αν δείχνεις με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματα σου, τότε ο άλλος θα το εκτιμήσει και θα παροτρυνθεί να κάνει τόσα και περισσότερα για εσένα.

5) Να δείχνεις κατανόηση

antras kai gynaika milane
Η κατανόηση είναι το ήμισυ του παντός, καθώς το να σχολιάζεις κακοπροαίρετα και να μην μπαίνεις στη θέση του άλλου, μπορεί πραγματικά να επιφέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή σου και όχι προς το καλύτερο. Να σκέφτεσαι όπως ο άλλος και να μπαίνει στα παπούτσια του για να καταλάβεις πως νιώθει. Έτσι θα μπορείς να κατανοήσεις τις πράξεις και το σκεφτικό του.

6) Γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου

zeugari se spiti
Με το να γνωρίσεις κάποιον σαν το εαυτό σου, σε βοηθάει να γνωρίσεις νέα στοιχεία του χαρακτήρα σου, καθώς και τα όριά σου. Να δίνεις σημασία στα δικά σου συναισθήματα χωρίς να ξεχνάς και τους άλλους για να δεις πως αν και όλοι είναι διαφορετικοί αν ήσουν στη θέση τους, κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριφερόσουν όπως αυτοί.

7) Μαθαίνεις να αγαπάς χωρίς όριο

agapimeno zeygari
Η αγάπη που γνωρίζεις όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου είναι κάτι το πρωτόγνωρο και μαγικό. Μαθαίνεις να δίνεις και δεν περιμένεις αντάλλαγμα και αυτό είναι που σε κρατάει όρθιο. Αυτή η αγάπη πρέπει να γίνει το έναυσμα σου για μια γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές ζωή για εσένα και τη σύντροφό σου.
Όλοι οι παντρεμένοι ξέρουν πως μέσα από το γάμο γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους και αυτά τα επτά χαρακτηριστικά είναι τα σημαντικότερα μαθήματα που μπορεί κάποιος να γνωρίσει.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top