ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
kalokarina andirka royxa gia gamoΤώρα που το καλοκαίρι έχει κάνει την εμφάνισή του, οι γάμοι θα είναι αρκετοί και σίγουρα θα αναρωτηθείς τι να φορέσεις ώστε να είναι
κομψός και άνετος καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα σου δείξω υπέροχες ιδέες για καλοκαιρινό ανδρικό ντύσιμο για γάμο για μοναδικές εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν με τη φινέτσα τους.
Από σακάκια με ανοιχτόχρωμα χρώματα που εναρμονίζονται με την εποχή και σου χαρίζουν φως, μέχρι τα πιο σκούρα για γοητεία και κομψότητα. Αν προτιμάς να εμφανιστείς με πουκάμισο, θα σου δείξω μερικές στιλιστικές ιδέες για να είσαι πάντα στην εντέλεια.

24 Υπέροχες ιδέες για καλοκαιρινό ανδρικό ντύσιμο για γάμο που εντυπωσιάζει!

Ανοιχτόχρωμα σακάκια

Τα ανοιχτόχρωμα σακάκια χαρίζουν φινέτσα και ανάλαφρο στυλ αφού τα χρώματα τους είναι άκρως ταυτόσημα με την εποχή του καλοκαιριού. Μπορείς να επιλέξεις μπεζ σακάκι και να το συνδυάσεις με μπλε ή κάμελ παντελόνι. Ακόμα ένα μπεζ ή ζαχαρί κοστούμι είναι η επιτομή της κομψότητας για φέτος. Ένα γαλάζιο ή γκρι σακάκι είναι πάντα διαχρονικό και γοητευτικό και μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά παντελόνια είτε μπλε, είτε λευκά.

Σκουρόχρωμα σακάκια

Τα σκουρόχρωμα σακάκια ποτέ δεν χάνουν την αξία τους, όποια εποχή και αν έχουμε. Μπορείς να κάνεις συνδυασμούς με σκούρο σακάκι και ανοιχτόχρωμο παντελόνι με εξαιρετικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει. Ιδανικός συνδυασμός είναι το μπλε σκούρο σακάκι με μπεζ, γκρι ή λευκό παντελόνι. Προτίμησε ένα λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο για ανάλαφρο αποτέλεσμα. Το μπεζ σκούρο και το καφέ είναι ιδιαίτερα χρώματα που αν σου ταιριάζουν σίγουρα α κλέψουν τη παράσταση με την πρωτοτυπία τους.

Χωρίς σακάκι

Αν δεν θέλεις να φορέσεις σακάκι, είτε λόγω ζέστης, είτε λόγω προσωπικού στυλ, τότε ένα γαλάζιο ή λευκό μονόχρωμο πουκάμισο μπορεί αν σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Ιδανικά επίλεξε ένα παντελόνι σε ανοιχτούς τόνους που θα σου δώσει φινέτσα και θα κάνει το look πιο επίσημο και γοητευτικό. Για πιο κλασικό ντύσιμο, μπορείς να διαλέξεις ένα μπλε, μπεζ, ή γκρι παντελόνι που ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα και σίγουρα θα σου προσφέρουν κομψότητα.
Το ανδρικό ντύσιμο για γάμο δεν χρειάζεται να είναι επιτηδευμένο, αρκεί να ξέρεις τι σου ταιριάζει και να κινηθείς σε χρωματικού συνδυασμούς που δημιουργούν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Πάρε ιδέες από τα παραπάνω και εντυπωσίασε με το μοναδικό σου στυλ.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top