ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δείτε 10 βασικές αλήθειες που όταν τις καταλάβετε θα γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και ευχάριστη.



1. Οι περισσότερες αναμνήσεις μας είναι ψεύτικες.


Ο εγκέφαλος κατασκευάζει και αλλάζει τις αναμνήσεις μας. Δεν θυμόμαστε τα πάντα από ένα συμβάν, μόνο την τελευταία ανάμνηση από αυτό, μετά την ανάμνηση από άλλη ανάμνηση και πάει λέγοντας.

2. Δεν έχουμε όλοι ίσες ευκαιρίες.


Οι ζωές κάποιων ανθρώπων είναι πολύ πιο δύσκολες από τις ζωές άλλων σε διάφορα μέρη της γης.

3. Κανείς δεν θέλει να αγαπάει κάποιον που δεν αγαπάει τον εαυτό του.


Είναι σημαντικό να αγαπάμε και να σεβόμαστε τον εαυτό μας. Μην θεωρείτε τους άλλους υπεύθυνους για την ευτυχία σας αλλιώς θα τα συναισθήματά σας θα είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ.



4. Ο κόσμος δεν σας χρωστάει τίποτα.


Ακόμα και είστε όμορφοι, έξυπνοι, μορφωμένοι και με προσωπικότητα, αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή θα σας τα φέρει όλα έτοιμα. Πρέπει να παλέψουμε για να γίνουμε πετυχημένοι.

5. Έχουμε περισσότερο χρόνο από ότι νομίζουμε.


Εάν αλλάξουμε την σκέψη πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός, θα δούμε την καθημερινότητά μας να αλλάζει. Δείτε πού σπαταλάτε χρόνο και προσαρμόστε το πρόγραμμά σας.

6. Η ζωή σας ποτέ δεν θα είναι τέλεια.



Δεν υπάρχει η «ιδανική» στιγμή να παντρευτείτε, να αποκτήσετε παιδί, να αλλάξετε δουλειά ή να μετακομίσετε σε άλλη χώρα. Αυτή η αναμονή βασίζεται στον φόβο της αλλαγής. Κάντε ότι σας τρομάζει, αλλιώς θα είστε δυστυχισμένοι.

7. Κανείς δεν είναι πολύ απασχολημένος – απλά δεν νοιάζεται.


Όλα είναι πολύ πιο απλά: δεν θέλουν να σας μιλήσουν. Όσο πιο γρήγορα σταματήσετε να νοιάζεστε για εκείνους που δεν νοιάζονται, τόσο πιο καλή θα γίνει η ζωή σας.

8. Δεν γίνεται να είστε τέλειοι για όλους.


Υπάρχουν αυτοί που δεν θα σας συμπαθήσουν χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Δεν χρειάζεται να ζείτε με τον φόβο των ατελειών σας.

9. Η ζωή δεν είναι δίκαιη.



Δεν θα εκτιμήσουν όλη την δουλειά σας. Εάν είστε ευγενικοί, αυτό δεν σημαίνει πως η σύζυγός σας δεν θα σας εγκαταλείψει. Οι κακές πράξεις δεν τιμωρούνται πάντα. Η βοήθεια μπορεί να μην έρθει την πιο σκοτεινή ώρα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή δεν είναι ωραία.

10. Το άτομο που είναι πιο πιθανό να σας σκοτώσει είστε εσείς.


Ενώ μας κρατάει ζωντανούς το ένστικτο της επιβίωσης, πολύ συχνά θέτουμε τους εαυτούς μας σε κινδύνους χωρίς να βλέπουμε τις συνέπειες. Κακές συνήθειες, παραβιάσεις του κ.ο.κ, το να μπαίνουμε σε αυτοκίνητα με αγνώστους – όλα αυτά θέτουν τις ζωές μας σε κίνδυνο.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top