ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
kopela ti 8eleiΥπάρχουν κάποιες ερωτήσεις θέλει να ακούσει η γυναίκα στο ραντεβού και οι οποίες θα την
κάνουν να αισθανθεί άνετα και οικεία μαζί σου. Ακόμα ο κυριότερος σκοπός σου είναι να της δείξεις το ενδιαφέρον σου και να την κάνεις να αδημονεί για το επόμενο σας ραντεβού.
Από τις γενικότερες ερωτήσεις, μέχρι και τις πιο προσωπικές, όλες είναι εξαιρετικά διακριτικές και μπορούν να σου δώσουν μια καλή εικόνα για τα γούστα και την προσωπικότητά της. Η ίδια θα νιώσει πως ενδιαφέρεσαι για εκείνη και ότι θέλεις να τη γνωρίσεις καλύτερα.

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που θέλει να ακούσει μια γυναίκα στο ραντεβού!

1) Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι;

zeygari foititwn se exodo
Με αυτήν την ερώτηση μπορείς να καταλάβεις τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο της χρόνο και επίσης θα της δείξεις πως πραγματικά θέλεις να μάθει πράγματα για εκείνη όπως τα ενδιαφέροντα της.

2) Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

gynaika eksw me to antra tis
Η αλήθεια είναι πως ο καθένας γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του από τους άλλους και μπορείς να καταλάβεις το χαρακτήρα της από την απάντηση που θα σου δώσει. Ακόμα, μπορεί να νιώσει και εκείνη πιο οικεία μαζί σου αφού θα δει πως μπορεί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα της και τον χαρακτήρα της.

3) Υπάρχουν πράγματα που δεν έχεις κάνει και το έχεις μετανιώσει;

melaxroini gynaika me antra
Σίγουρα όλοι μας έχουμε μετανιώσει για πράγματα που δεν κάναμε ή για λέξεις που δεν ειπώθηκαν από εμάς. Με αυτήν την ερώτηση θα μάθεις πόσο δυναμική ή διακριτική είναι στην καθημερινότητά της και αυτή θα σου δείξει μια ακόμα πτυχή του εαυτού της και θα νιώσει όμορφα που θέλεις να την γνωρίσεις καλύτερα.

4) Πόσο εύκολα εμπιστεύεσαι τους άλλους;

exodos zeugarioy
Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε επιφυλακτικοί στο να εμπιστευόμαστε τους άλλους, οπότε αν αποτελεί εξαίρεση θα δεις πως πρόκειται για έναν πολύ ανοικτό και δοτικό άνθρωπο. Αυτή η ερώτηση θα της δείξει πως θέλεις να είσαι και εσύ ένας από αυτούς που θα την κάνουν να νιώθει ασφάλεια

5) Πότε έκανες πράγματα για τον εαυτό σου και μόνο;

omorfi kopela kai antras
Οι γυναίκες που συνήθως προσέχουν τον εαυτό τους και κάνουν συνεχώς πράγματα για τις ίδιες είναι αυτές που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αν θέλεις να τη γνωρίσεις καλύτερα μπορείς να κάνεις την ερώτηση αυτή η οποία θα της δώσει το έναυσμα να μιλήσει λίγο παραπάνω για τον εαυτό της.

6) Θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς το Ίντερνετ;

xanthia gynaika me ton antra tis
Οι περισσότεροι από εμάς θα απαντούσαν δύσκολα, οπότε μπορείς να κάνεις αυτήν την ερώτηση για να δεις πόσο εξαρτημένη νιώθει από την τεχνολογία και το Ίντερνετ αλλά και να ελαφρύνεις λίγο τη συζήτηση.

7) Προτιμάς να δώσεις χρήματα για αγορές ή για ταξίδια;

gynaika me to agori tis
Αυτή η ερώτηση είναι πάντα διασκεδαστική και σίγουρα θα την κάνεις να χαμογελάσει και να αισθανθεί οικεία μαζί σου. Η απάντησή της θα σου δείξει το προτιμάει για να μπορείς και εσύ να κινηθείς ανάλογα στο μέλλον.

8) Τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει ο άντρας;

agori milaei me koritsi tou
Σίγουρα είναι μια ερώτηση παγίδα, καθώς μπορεί να ακούσεις διαφορετικά τελείως χαρακτηριστικά από τα δικά σου, αλλά επίσης θα της δώσεις την ευκαιρία να λυθεί και να δει πως πραγματικά νοιάζεσαι για εκείνη και το τι θέλει.

9) Για ποιο πράγμα αισθάνεσαι περισσότερο ευγνώμων;

ksanthia kopela me to agori tis
Η ευγνωμοσύνη είναι αρετή αφού έτσι μπορούμε να αναγνωρίζουμε όλα τα καλά που μας συμβαίνουν όσο μικρά και αν φαντάζουν. Με αυτήν την ερώτηση θα την κάνεις να αναπολήσει τα καλά που της συμβαίνουν και σίγουρα θα σε ευχαριστήσει με ένα χαμόγελο της.

10) Ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις;

neo xeygari eksw
Το επάγγελμα που θα ήθελε να ακολουθήσει αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο του χαρακτήρα της, αφού μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ακολουθεί ή πρόκειται να κάνει στο μέλλον. Με αυτήν την ερώτηση μπορείς να δεις τι πραγματικά την ενδιαφέρει στο επαγγελματικό κομμάτι και εκείνη να αισθανθεί ασφάλεια στο να συζητάει το μέλλον της μαζί σου.
Οι ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα στο ραντεβού σας, είναι πολλές αλλά αυτές οι δέκα θα σου δώσουν το πράσινο φως για ένα επόμενο ραντεβού που θα είναι ακόμα πιο ανοικτή και φιλική μαζί σου. Σιγά σιγά θα δεις πως θα αισθάνεται εξαιρετικά οικεία μαζί σου, για να μπορείς και εσύ να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top