ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για την παρεξήγηση που συνέβη όταν βάφτιζε (VIDEO)
Ο Αντώνης Ρέμος στην πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή με καλεσμένο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εκτός από ωραία ελληνική μουσική μίλησε για τη ζωή του, την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και τις…
παρεξηγήσεις.
Η συζήτηση που μονοπώλησε τα Μέσα, σήμερα, ήταν η αποκάλυψη του τραγουδιστή πως δεν κάλεσε πολύ δικούς του ανθρώπους στη βάφτιση της κόρης του, Ελένης, επειδή… το ξέχασε. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης ανέφερε πως δεν κάλεσε τον κολλητό του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά ούτε τη φίλη του Άννα Βίσση. Και μπορεί ο παρουσιαστής να στεναχωρήθηκε αλλά να το προσπέρασε η «απόλυτη» όμως δεν το ξεπέρασε, αφού από τότε δεν του μιλάει.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου, στην εκπομπή Ελένη, οι απόψεις διίσταντο και ο καθένας το έκρινε από τη δική του πλευρά. «Θα στηρίξω τη Βίσση, εγώ αν δε καλέσετε στο γάμο ή στη βάφτιση θα παρεξηγηθώ», είπε ο Μάκης Πουνέντης με την  Ελιάννα να μην  μπορεί να καταλάβει το λόγο της παρεξήγησης.
«Για κάποιους είναι σημαντικό να σε καλέσουν για κάποιους άλλους όχι. Κι εγώ την εποχή που βάφτιζα θυμάμαι υπήρχαν παρεξηγήσεις», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον Αντώνη Ρέμο.
Δείτε το απόσπασμα

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top