ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας νεαρός μπήκε ήρεμος σε κατάστημα τροφίμων στο
Μεξικό και η ένοπλη ληστεία ήταν γεγονός. Δεν υπολόγιζε, όμως, στον ήρωα... καουμπόι που βρίσκονταν δίπλα του.

Όλα έγιναν στο Μεξικό. Ένας νεαρός μπαίνει… μέρα – μεσημέρι σε ένα κατάστημα τροφίμων για να κάνει ληστεία. Φορά κουκούλα και στα χέρια του κρατά ένα όπλο.

Σημαδεύει τον ταμία και του κάνει χαρακτηριστικό νόημα με το χέρι, προστάζοντας να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο. Δίπλα του στέκεται κι ένας… καουμπόι.

Ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας, που φορά τέτοιου τύπου καπέλο, με τον ληστή να σημαδεύει και εκείνον. Ο άνδρας βγάζει τα γυαλιά του και περιμένει… την ευκαιρία.

Η οποία του δίνεται όταν ο νεαρός ληστής γυρίζει την πλάτη του, επειδή μια γυναίκα έρχεται από πίσω του. Τότε ο ήρωας καουμπόι δεν χάνει δευτερόλεπτο!

Ορμάει πάνω στον ληστή, τον πιάνει από τον λαιμό και του ρίχνει το όπλο κάτω! Προσπαθεί να τον ρίξει στο έδαφος, ο νεαρός αντιστέκεται κι ένας εργαζόμενος προσπαθεί να βοηθήσει τον… καλό σαμαρείτη!

Στην συνέχεια οι πρωταγωνιστές χάνονται από το πλάνο, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο ληστής εμφανίζεται ξανά χωρίς μπλούζα, προφανώς από την πάλη! Επιχειρεί να βγει από το κατάστημα, όμως οι δύο άνδρες προλαβαίνουν να τον εμποδίσουν και τελικά τον ακινητοποιούν!

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από την ληστεία




Πηγή: https://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top