ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αυτό συμβαίνει γιατί, οι σύνδεσμοι γύρω από το στόμα και το πηγούνι χαλαρώνουν, επιτρέποντας στον λιπώδη ιστό να κρεμάσει.
Ο κύριος λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι ο κληρονομικός. Κοιτάξετε τους γονείς σας ή τα αδέρφια σας, και υπάρχει πιθανότητα να αναπτύξετε και εσείς τις ίδιες ρυτίδες. Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι, η απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης, οι διακυμάνσεις του βάρους, το κάπνισμα και η έκθεση στον ήλιο. 
Δεν χρειάζεται όμως, να πληρώσετε ακριβές επαγγελματικές θεραπείες για να μειώσετε την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων γύρω από το στόμα σας.
Αντ” αυτού μπορείτε να κάνετε μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας ή να δοκιμάσετε κάποιες φυσικές  θεραπείες.
Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Που σημαίνει, ότι πρέπει να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο και να τρώτε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, όπως τα μούρα, το μπρόκολο, και τα καρότα. Αυτό θα κρατήσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη κάτω από την επιφάνεια του δέρματός σας ισχυρά.
Επίσης, καλό είναι να σταματήσετε το κάπνισμα, αφού οι χημικές ουσίες του καπνού μπορεί να καταστρέψουν το κολλαγόνο, επίσης, προσπαθήστε να έχετε ένα σταθερό βάρος.
Επιλέξτε μια αντιρυτιδική κρέμα για τη θεραπεία των ρυτίδων γύρω από το στόμα σας. Κάποιες ενυδατικές κρέμες μπορούν να μειώσουν την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων. Ψάξτε λοιπόν,  για κρέμες που περιέχουν ευεργετικά συστατικά, όπως η ρετινόλη, άλφα υδροξύ οξύ, το συνένζυμο Q10 ή κινετίνη. Μην νομίζετε ό,τι πρέπει να δαπανήσετε πολλά χρήματα, για να πάρετε την καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα, υπάρχουν αρκετές οικονομικές επιλογές.
Επιπλέον, μπορείτε να πάτε σε καταστήματα υγιεινής διατροφής και να αγοράσετε ένα εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, για μια τοπική θεραπεία στις βαθιές ρυτίδες γύρω από το στόμα σας.
Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.
Τρίψτε το στις ρυτίδες σας καθημερινά, για να έχετε ένα λαμπερό και νεανικό χαμόγελο.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top