ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Η νέα γυναικεία Replay collection  άνοιξη-καλοκαίρι 2018 είναι γεγονός! Αν θέλεις και εσύ να ξεχωρίσεις με το στυλ και το ντύσιμο σου, τότε σίγουρα η εταιρεία Replay είναι αυτή που πρέπει να επιλέξεις. Το φετινό καλοκαίρι δε θα περάσει καθόλου απαρατήρητη μιας και τα κομμάτια που έχει να σου προτείνει είναι ένα προς ένα.

Φούστες, φορέματα, μπλουζάκια και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για την καλοκαιρινή ντουλάπα θα τα βρεις όλα στη Replay. Μόδα και άνεση συνδυάζονται και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Πάμε να δούμε ποια είναι τα νέα γυναικεία ρούχα της Replay για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018! Δες επίσης την νέα collection Bershka για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Γυναικεία κολεξιόν Replay άνοιξη-καλοκαίρι 2018

Μπλούζες Replay 2018

amaniko mplouzaki floral kontomaniko kokkino kentito kontomaniko kontomaniko me diafaneia stin plati kontomaniko me ve laimokopsi ladi kontomaniko, anoichi plati lefko top tirantaki los angeles tshirt replay basic kontomaniko replay mavro amaniko rige mplouza me frou frou sto xeri rixto lefko tshirt tshirt apo touli
Κάνε την καθημερινότητα σου να ξεχωρίζει διαλέγοντας ένα ή και παραπάνω μπλουζάκια Replay. Μπλουζάκια με δική του προσωπικότητα το καθένα άλλα κλασσικά μονόχρωμα και άλλα με στάμπες. Ξεχωρίζουν, βέβαια, το  μπλουζάκι με την διαφάνεια στην πλάτη και το τελευταίο μπλουζάκι που είναι όλο τούλι. Η Replay προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα και που συνδυάζονται άψογα με το τζιν σου.

Φούστες Replay άνοιξη-καλοκαίρι 2018

asimetri tzin fousta me krosia lefki efarmosti asimetri fousta me koumpia kafe maxi fousta mouselina gkri steni fousta floral fousta chaki mini fousta mavri makria fousta maxi fousta me kentimata milittaire fousta mini tzin fousta tzin midi fousta
Εκπρόσωπος του τζιν η Replay και αυτό μπορείς να το δεις ξεκάθαρα στις προτάσεις για τις φούστες. Η τζιν φούστα είναι και πάλι στη μόδα και φυσικά η εταιρεία μας την προτείνει σε όλα τα μήκη και σε διάφορες αποχρώσεις. Παρόλα αυτά δεν λείπουν και οι εντυπωσιακές μάξι φούστες που εκπροσωπούν τέλεια το boho στυλ!

Φορέματα Replay άνοιξη-καλοκαίρι 2018

amaniko me giaka tzin forema jean forema tria tetarta maniki mavro asimetro kontomaniko forema mavro forema me kopsimo sto plai maxi tzin forema mixed pattern maxi forema poua kontomaniko forema rige krouaze maxi forema rige maxi forema tzin amaniko forema
Και στα φορέματα οι προτάσεις της Replay είναι το τζιν. Μακρύ τζιν φόρεμα, midi, με 3/4 μανίκι, αμάνικο αλλά και κοντομάνικο. Όποια και αν είναι η προτίμηση σου το έχει. Σαφώς και έχει επιλογές σε υφασμάτινα φορέματα σε κρουαζέ στιλ αλλά και πιο girly. Η αποχρώσεις παίζουν κυρίως με το μαύρο και υπάρχει έντονη η χρήση των διαφορετικών patterns.

Σορτσάκια-παντελόνια Replay 2018

chaki cargo panteloni fardi tzin sorts floral pantelona klasiko tzin sortsaki mavro ifasmatino panteloni mavro sorts me krosia skinny roz sortsaki tirskouaz psilomeso sorts tzin sorts me krosia tzin sortsaki me koumpia
Φυσικά δε μπορούν να λείπουν από τη λίστα τα αγαπημένα σορτσάκια Replay. Θα τα βρεις σε όλες τις αποχρώσεις και σε όλα τα μήκη. Από καuτά ψηλόμεσα σορτσάκια με κρόσσια, μέχρι στο κλασικό τζιν σορτσάκι, το ασύμμετρο και το skinny. Τέλος θα βρεις και ανοιξιάτικα υφασμάτινα παντελόνια και παντελόνες!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top