ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Γιαουρτοζελέ με διάφορα φρούτα

Ένα απίστευτα δροσερό γλυκό που φτιάχνετε πραγματικά πολύ εύκολα και ταιριάζει άψογα στο πασχαλινό σας τραπέζι.
Με γιαούρτι και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ στη γεύση της επιλογής σας, έχετε μέσα σε λίγο χρόνο ένα υπέροχο επιδόρπιο.
Μερίδες: για 1 στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενη βάση, διαμ. 23εκ.
Χρόνος προετοιμασίας:30′
Χρόνος μαγειρέματος:0′
Έτοιμο σε:30′
Χρόνος αναμονής:6 ώρες
Υλικά
Για το γιαουρτοζελέ
1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο ΓΙΩΤΗΣ
1 φλιτζάνι νερό καυτό
100γρ. ζάχαρη
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 μανταρίνια, σε φετούλες (χωρίς τη λευκή μεμβράνη)
Για τη διακόσμηση
1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
1 φλιτζάνι νερό καυτό
διάφορα φρούτα (φράουλες, μανταρίνια, μούρα κόκκινα & μαύρα κ.λπ.)
Διαδικασία
Παίρνετε μια στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενο πάτο και την ντύνετε με μεμβράνη.
Μέσα σε ένα μπολ διαλύετε τη ζάχαρη και το Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο ΓΙΩΤΗΣ στο καυτό νερό. Όταν διαλυθεί εντελώς προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά. Μόλις κρυώσει αρκετά, ανακατεύετε μέσα τις φέτες μανταρινιού.
Αδειάζετε το μίγμα του γιαουρτοζελέ στη φόρμα με μια σπάτουλα και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει εντελώς.
Για τη διακόσμηση: Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Βγάζετε το γιαουρτοζελέ από ψυγείο και από πάνω ρίχνετε το Φρουί Ζελέ Φράουλα που ετοιμάσατε.
Από πάνω μοιράζετε τα διάφορα φρούτα κομμένα σε φέτες και αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί το γιαουρτοζελέ για 6 ώρες τουλάχιστον.
Ξεκουμπώνετε τη φόρμα, ακουμπάτε το γλυκό σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και αφαιρείτε προσεκτικά τη μεμβράνη πριν σερβίρετε.
Πηγή: olivemagazine.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top