ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει για την Ελένη: «Δεν πήγαινα με πολλή χαρά…»

Η Άση Μπίλιου η οποία συνεργαζόταν για
10 χρόνια, με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή Ελένη. Η αγαπημένη αστρολόγος δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες από τον Alpha και μάλιστα δε δίστασε να μιλήσει για αυτό.
Τα δυο προηγούμενα χρόνια, η Άση πέρασε από την εκπομπή Ελένη μετά από επιθυμία της παρουσιάστριας να τη συναντήσει ξανά και να μιλήσουν για τα άστρα. Η συνάντηση των δυο γυναικών είχε μεγάλο ενδιαφέρον όμως η αστρολόγος ένιωθε άβολα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real, και στην Πολυξένη Καραμίχα, ανέφερε πως όντως δεν της ήταν ευχάριστη η παρουσία της στο κανάλι. «Δυστυχώς, η εκπομπή της Ελένης είναι σε ένα κανάλι, όπου ο τρόπος με τον οποίο έφυγα, δεν ήταν ιδιαίτερα καλός. Δεν πήγαινα στο σπίτι της Ελένης, αλλά σε μια δουλειά που ήμουν κι εγώ δέκα χρόνια. Υπήρχε μια νοσταλγία για τους ανθρώπους για τους οποίους δούλεψα εκεί, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είχαμε μία σχέση. Όταν πήγαινα υπήρχε μέσα μου ένα κομμάτι που στεναχωριόταν. Δεν πήγαινα με πολλή χαρά, αλλά αυτό δεν είχε να κάνει με την Ελένη», είπε χαρακτηριστικά.
Η Άση Μπήλιου τη φετινή σεζόν συνεργάζεται καθημερινά με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», στο Star, και παρουσιάζει και τη δική της εκπομπή Stars System, στο ίδιο κανάλι.
 
newsone.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top