ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση παιδόφιλων, που συγκλόνισε τη Γερμανία, με βιασμούς και σ**ουαλική
κακοποίηση παιδιών ακόμα και ηλικίας 3 ετών. Ναυτία νιώθει κανείς με την ιστορία 9χρονου αγοριού, το οποίο διέθετε η ίδια η μητέρα του για βιασμό, σε αντάλλαγμα για χρήματα, με τους βιαστές του να κινηματογραφούν τις πράξεις τους όπως μεταδίδει η Dailymail.

Ο 39χρονος Christian L. και η σύντροφός του Berrin T., 47 χρονών, εμφανίζονται ως μάρτυρες κατηγορίας, στις δίκες οκτώ ανθρώπων που δικάζονται ξεχωριστά.

Θα έρθουν και οι ίδιοι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για τα δικά τους αδικήματα, καθώς «διαφήμιζαν» το παιδί στο Dark Web και το διέθεταν για βιασμούς. Η δική τους δίκη αναμένεται να αρχίσει τον Ιούνιο.

Κατηγορούνται επίσης για τη σ**ουαλική κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού, το οποίο «πούλησαν», όπως γράφει η Daily Mail, σε παιδόφιλους για τη «διασκέδασή» τους. Ο Christian L. κατηγορείται και για τον βιασμό του θετού γιου του.

Στην πρώτη υπόθεση κατηγορούμενος είναι ο 41χρονος Markus K., τον οποίο ο Christian L. είχε γνωρίσει στη φυλακή, όταν και οι δύο εξέτιαν ποινή φυλάκισης για βιασμούς παιδιών και σ**ουαλικές επιθέσεις από την εποχή που ήταν ανήλικοι.

Χρόνια μετά συνδέθηκαν και πάλι, και ο Markus K. ζήτησε από τον πρώην συγκρατούμενό του να του προτείνει κάποιο παιδί για να βιάσει. Ο Christian L. του μίλησε τότε για τον θετό του γιο, με τον οποίο είχε «εμπειρία».

Το ραντεβού για τον βιασμό του αγοριού κανονίστηκε σε έναν χωματόδρομο, το 2016, με τον Christian L. να βιντεοσκοπεί την πράξη. Επειδή όμως το αγόρι έκλαιγε και ζητούσε έλεος, το βίντεο «δεν είχε αξία», σύμφωνα με την κατάθεση του Christian L.

Αργότερα, ο Markus K. το επισκέφτηκε στο σπίτι του. Η μητέρα του αγοριού είχε τοποθετήσει στο κρεβάτι του γιου της σκοινιά, για να τον ακινητοποιήσει ο άνδρας την ώρα του βιασμού.

Ο Christian L. είπε πως έγιναν περίπου εξήντα τέτοιες πράξεις σε διάστημα δύο ετών, «δεν τις μετρούσα όλες», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας πελάτης, ο επονομαζόμενος «Ισπανός», πλήρωσε μία φορά 10.000 ευρώ για να βιάσει το αγόρι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας πελάτης, ο επονομαζόμενος «Ισπανός», πλήρωσε μία φορά 10.000 ευρώ για να βιάσει το αγόρι.

Όταν ο δικαστής ρώτησε τον Christian L. γιατί καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας, εκείνος απάντησε: «Επειδή δεν έχω πετύχει τίποτα παρά σκ…. Και για να τραβήξω ανθρώπους από τον κόσμο εκείνο εδώ που βρίσκομαι εγώ τώρα: στο δικαστήριο».

Η υπόθεση σόκαρε τη Γερμανία και προκάλεσε ερωτήματα για το πώς το ζευγάρι κατάφερε να τη γλιτώσει τόσο καιρό με τη σ**ουαλική κακοποίηση, παρότι τα ονόματά τους ήταν καταχωρημένα στα σχετικά αρχεία.

Το αγόρι έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια και δέχεται εντατική ψυχιατρική βοήθεια. 


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top