ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 1η
Πανελλήνια συνάντηση βοηθών εργοθεραπείας το πρωί της 31ης Μαρτίου.

Τίτλος του σεμιναρίου, «Συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση» και οι προσκελημένοι ομιλητές βοήθησαν τους συμμετέχοντες να μάθουν τις δυνατότητες απασχόλησης που έχουν μετά το πέρας τον σπουδών τους σαν βοηθοί εργοθεραπείας.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης – εργοθεραπευτής – εμψύχωση παιδαγωγικής θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού, Σταύρος Θεοδωρακόπουλος – Απόφοιτος HnDs University of Derby at Speech Therapy Παγανιώτης Καραγιάννης - Απόφοιτος computer science του Πανεπιστημίου του Portsmouth – Παρουσίαση του site- εγχειριδίου εύρεσης εργασίας.

Με διαδραστικό τρόπο λύθηκαν απορίες των συμμετεχόντων όσον αφορά στο που μπορούν να απασχοληθούν, στα εργασιακά τους δικαιώματα, στον τρόπο λειτουργίας και τον σκοπό του ΠΕΒΕ . Επίσης θίχτηκαν ζητήματα όπως η διαφορές μεταξύ εργοθεραπευτών και βοηθών εργοθεραπείας και τα σημεία συνεργασίας μεταξύ των δύο επαγγελματιών.

Λίγα λόγια για την Πανελλήνια Ένωση Βοηθών Εργοθεραπείας






















Η Ένωση Βοηθών Εργοθεραπείας είναι ένας ανεξάρτητος φορέας που παρέχει συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε βοηθούς εργοθεραπείας. Δημιουργήθηκε από επιστήμονες της ειδικής αγωγής με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Βασικό στόχο αποτελεί η συνάντηση όλων των βοηθών εργοθεραπείας κάτω από μία σκέπη και η επαγγελματική αποκατάσταση των μελών της. Με όπλο τη διεθνή βιβλιογραφία, η ένωση βοηθών εργοθεραπείας παρέχει ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών και εποπτείας – το οποίο βασίζεται στην εκπαίδευση των βοηθών που αποσκοπούν να εργαστούν στο άμεσο μέλλον.                                    
 Η οργανωτική επιτροπή της Π.Ε.Β.Ε.

                                                      
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top