ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
smartphonesΗ τεχνολογία εξελίσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αυτός είναι ο λόγος που αν αγοράσεις ένα κινητό σήμερα μέσα σε λίγους μήνες θα δεις κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού τα καινούρια κινητά δεν αχρηστεύουν το δικό σου. Τι γίνεται όμως με τα λίγο πιο περίεργα smartphones;

Υπάρχουν αρκετά βίντεο με περίεργα και ασυνήθιστα smartphones. Κάποια από αυτά είναι απλά επιθυμίες του κόσμου και κάποια άλλα είναι απλά ένα απλό project που ίσως κάποια μέρα γίνει πραγματικότητα. Σήμερα όμως θα δεις κάποια smartphones που υπάρχουν. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω ποια είναι η διαθεσιμότητά τους στην αγορά.

Ασυνήθιστα και περίεργα smartphones!


Dras Phone

perierga smartphones
Το συγκεκριμένο smartphone έχει όπως όλα φυσικά οθόνη αφής. Το θέμα είναι ότι μπορεί να λυγίσει 180 μοίρες σε 3 διαφορετικά σημεία. Ακόμα και όταν το διπλώνεις η οθόνη είναι 100% λειτουργική. Επίσης, μπορείς να το διπλώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσεις προστασία για την οθόνη.

Lenovo CPlus

paraksena smartphones
Ένα ακόμα κινητό που έχει την ιδιότητα να λυγίζει. Όταν δεν είναι διπλωμένο το μέγεθός του είναι τόσο μεγάλο όσο το τηλεκοντρόλ μια τηλεόρασης. Μπορείς όμως να το λυγίσεις και να το βάλεις στον καρπό σου σαν ρολόι. Η οθόνη θα εξακολουθεί να λειτουργεί όμως έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα. Η οθόνη έχει πιθανότητα να σπάσει όταν χρησιμοποιείς την ιδιότητά του να λυγίζει.

Tripple Display Flip

poluploka smartphones
Η οθόνη του κινητού προστατεύεται αρκετά καθώς τα 2 πλαϊνά του κλείνουν και αφήνουν ένα μικρό κενό. Εκεί μπορείς να δεις αν έχεις κάποια ειδοποίηση ή κάποια κλήση, την ώρα και την ημερομηνία. Πατώντας τα 2 πλαϊνά κουμπιά, το κινητό ανοίγει και μπορείς να έχεις πρόσβαση στην οθόνη αλλά και σε κουμπιά. Επίσης, έχει πληκτρολόγιο αν κάποιος το προτιμάει περισσότερο από το ψηφιακό της οθόνης.

Nintendo Plus

paixnidia smartphones
Ένα κινητό που κάθε gamer θα ήθελε να έχει. Αντί για πληκτρολόγιο έχει κουμπιά σαν ένα χειριστήριο για να κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι. Έχει μηχανισμό για να κρατάει την οθόνη σε σταθερό σημείο κατά την κίνηση για να είναι πιο εύκολο στο μάτι να ακολουθήσει. Τα ηχεία του είναι ιδιαίτερα δυνατά και η οθόνη του είναι φωτεινή για να είναι ακόμα πιο ευχάριστα τα παιχνίδια.

Nec Flip Phone

asini8ista smartphones
To πρώτο smartphone με 3 οθόνες είναι κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να τρέξεις 3 διαφορετικές εφαρμογές ή να τρέξεις 1 και στις 3 οθόνες. Από εσένα εξαρτάται το πως θα τις χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να διαβάσεις ένα βιβλίο χρησιμοποιώντας τις 2 οθόνες για να έρθεις πιο κοντά στην αίσθηση του βιβλίου.

Arubixs Portal

an8ektika smartphones
Το Arubixs Portal είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις 4 κάμερες που έχει πάνω του. Επιπλέον, έχει ακουστικά stereo, ασύρματη φόρτιση, ανιχνευτή κίνησης, την δυνατότητα αντοχής σε νερό μέχρι τα 32 πόδια και πολλά άλλα. Η οθόνη του είναι πολύ ανθεκτική στις γρατσουνιές και το σασί του έχει φτιαχτεί από πολύ ανθεκτικά υλικά.

Google Project Ara

smartphones
Ένα κινητό που ακυρώθηκε από τους κατασκευαστές λόγο μεγέθους. Παρόλα αυτά, είναι μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα. Τα εξαρτήματά του όπως ο επεξεργαστής, η ram, η κάμερα και γενικά ο,τι έχει να κάνει με την λειτουργία του τηλεφώνου. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης θα μπορούσε απλά να αγοράσει το εξάρτημα που χρειάζεται και να το αλλάξει χωρίς να χρειάζεται να πάρει καινούριο smartphone.

NEC Medias W

monadika kinita
Το καλύτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου smartphone είναι ότι έχει 2 οθόνες 4,3». Μπορείς να κάνεις απλή χρήση με τη μία οθόνη αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις 2 αν χρειαστεί. Μπορείς να τρέξεις 1 διεργασία και στις 2 οθόνες ή 1 διεργασία στην κάθε οθόνη. Αν είσαι σε μια καφετέρια με την παρέα σου, μπορείς να βάλεις το βίντεο που θέλετε να δείτε και στις 2 οθόνες και κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος.

Nokia 888

mellon smartphones
Έχει χαρακτηριστεί ως το smartphone του μέλλοντος. Μπορεί να λυγίσει πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να μπορείς να το εφαρμόσεις όπου επιθυμείς. Στο εσωτερικό του έχει ένα σύστημα καλωδίων που θα του επιτρέπει να λυγίζει ή να δονείται όταν έχεις μήνυμα ή κλήση. Είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν υγρές μπαταρίες για την τροφοδοσία του.

ZTE Eco Mobius

DIY smartphones
Το Eco Mobius έχει παρόμοια φιλοσοφία με το Project Ara. Μπορείς εσύ ο ίδιος να αλλάξεις τα εξαρτήματα του συστήματος του smartphone. Μπορείς να αλλάξεις τον επεξεργαστή, την κάμερα, την κάρτα γραφικών, την ram, την κάρτα SD και την μπαταρία. Η οθόνη παραμένει η ίδια και απλά βάζει τα εξαρτήματα τα οποία στερεώνονται με μαγνήτη. Τέλος, όλα αυτά τα εξαρτήματα προστατεύονται με ένα καπάκι στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top