ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τι γίνετε τελικά με τη Μάγκυ του Master Chef και τη συμμετοχή της στο ιταλικό; Φιάσκο το παιχνίδι;

Τις τελευταίες μέρες το όνομα της συζητιέται πολύ! Ο λόγος για τη Μάγκυ Ταμπακάκη !
Η Μάγκυ λοιπόν είναι η παίκτρια του Master Chef η οποία τα τελευταία 24ωρα απασχολεί εντόνως τα social media γιατί αποκαλύφθηκε ότι είναι και με τη βούλα επαγγελματίας μάγειρας αλλά και έχει λάβει μέρος στην ιταλική εκδοχή του ριάλιτι μαγειρικής.
Η Μάγκυ Ταμπακάκη όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι ενημέρωσε την παραγωγή ότι είχε λάβει μέρος στο ιταλικό Master Chef όταν μαζί με τον σύζυγό της ζούσαν στην Ιταλία. Όσον αφορά το πτυχίο μαγειρικής δεν υπάρχει όρος στο παιχνίδι που να απορρίπτει κάποιον αν είναι επαγγελματίας μάγειρας.
Ο σάλος για το πιάτο που κέρδισε το Silver Award
H ίδια πριν από μερικές μέρες έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το «Silver Award» και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Τότε πάλι βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς ειπώθηκε ότι το πιάτο δεν ήταν δικό της αλλά του σεφ Άνταμ Κοντοβά καθώς σερβίρεται στο εστιατόριό του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η αλήθεια είναι το γύρισμα για το Silver Award έγινε πριν από ένα μήνα και όταν ο Άνταμ Κοντοβάς γεύτηκε το πιάτο της ενθουσιάστηκε και ζήτησε την άδειά της για να το εντάξει στο μενού του εστιατορίου του.
Η οικειοθελής αποχώρηση, η θριαμβευτική επιστροφή και οι αντιδράσεις
Πάντως η Μάγκυ Ταμπακάκη δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί καθώς τον Φεβρουάριο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επικαλούμενη πρόβλημα υγείας του γιου της για να επιστρέψει μερες μετά θριαμβευτικά προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση αρκετών συμπαικτών της.
«Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου», είχε πει τότε.
 
Πηγή 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top