ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην
Superleague, μετά τα πρωτοφανή γεγονότα στην Τούμπα, που προκάλεσαν την διακοπή του “τελικού πρωταθλήματος” ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Κατακραυγή από τα Μέσα -εντός και εκτός Ελλάδας- επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή, οργισμένες ανακοινώσεις από ομάδες και τελικά… διακοπή στο πρωτάθλημα, μετά την είσοδο του έξαλλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έχοντας πάνω του ένα όπλο.

Μετά από σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανακοίνωσε την διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague, μέχρι να υπάρξει σαφές αυστηρότερο πλαίσιο συμφωνημένο από όλους τους εμπλεκομένους.

Η Κυβέρνηση δείχνει έτοιμη να μην κάνει βήμα… πίσω στην προσπάθεια εξυγίανσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι που τονίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στον κ. Βασιλειάδη.

“Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους” τόνισε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Πηγή: newsit


Πηγή: http://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top