ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα
Record, η Μπενφίκα απέκτησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο από τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ως συνολικό ποσό αγοράς τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ!
πορεί η μεταγραφή του στην Μπενφίκα να θεωρείται κλεισμένη, ωστόσο οι Πορτογάλοι ποτέ δεν έβγαλαν κάτι επίσημο που να δείχνει ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι δικός τους παίκτης.


Αυτό έγινε για πρώτη φορά πριν από λίγο με την εφημερίδα Record να βγάζει στην επιφάνεια την ύπαρξη μίας 62σέλιδης οικονομικής αναφοράς της σεζόν 2017-18 (Relatório e Contas do 1.º semestre de 2017/18).

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν οι Λουζιτανοί έχουν αποκτήσει τον Βλαχοδήμο (ο Έλληνας τερματοφύλακας θα μετακομίσει στην Λισαβώνα το καλοκαίρι), ωστόσο ως συνολικό ποσό αγοράς αναφέρονται τα 2.438.000 εκατομμύρια ευρώ, που είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που είχε βγει στην δημοσιότητα μέχρι τώρα.

Βέβαια σε αυτό το ποσό οι Πορτογάλοι συμπεριλαμβάνουν το συνολικό ποσό που έχει δώσει η Μπενφίκα, στον Παναθηναϊκό, στην Στουτγκάρδη, σε νόμιμες προμήθειες ατζέντηδων, αλλά σε πριμ υπογραφής.

Με άλλα λόγια, η Μπενφίκα έδωσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό (για την ακρίβεια 1.540.000) και για όλες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες της μεταγραφής έδωσαν περίπου άλλες 900.000 ευρώ.

Το SDNA εξασφάλισε το επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ότι το ποσό των λοιπών εξόδων ακούγεται διογκωμένο, διότι οι Πορτογάλοι υπολογίζουν τις προμήθειες που θα πάρουν οι εμπλεκόμενοι ατζέντηδες συνολικά και για τα 5 χρόνια του συμβολαίου του Βλαχοδήμου, κάτι που εξηγεί απόλυτα το συνολικό ποσό που κόστισε η μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα.

Μάλιστα υπάρχει ένας απαράδεκτος ερασιτεχνισμός από την πλευρά της Μπενφίκα, που σε επίσημο έγγραφο ισολογισμού γράφει λάθος το όνομα του Βλαχοδήμου, τον οποίο αναφέρει ως Vladochimos και όχι ως Vlachodimos!


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top