ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης θέλει να ξαναστήσει τον τηλεοπτικό σταθμό Ε. Αυτό είναι απόλυτο και σίγουρο.

Η Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ είναι η εταιρεία που κατά την αίτησή της στο ΕΣΡ δήλωσε διακριτικό τίτλο »Ε Channel». Με κεφάλαιο 6.630.000 ευρώ και με αύξηση μετοχικού 1.400.200 ευρώ προκειμένου να συμπληρώσει τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτεί ο νόμος.
Στο ΔΣ της εταιρείας συμμετέχουν οι οι, Μάκης Γιομπαζολιάς, Σοφία Ζησιμοπούλου, Ευαγγέλός Γκιούγκης και Δημήτρης Ράπτης.
Γιατί όμως ο γνωστός επιχειρηματίας πούλησε έναν καθαρό οικονομικά, αδάνειστο τηλεοπτικό σταθμό με πολύ μεγάλες μεταγραφές και που γρήγορα καθιερώθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο για να φτιάξει τον ίδιο σταθμό πάλι από την αρχή;
Πιέστηκε από την κυβέρνηση Σύριζα να δώσει το κανάλι στον »λαγό» της πρώτης διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών αφού του έταξαν τι; Έγραφε ο pikosapikos ότι ο Βρυώνης θα καταθέσει άδεια και θα την πάρει αυτό του είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση.
Θα ξαναστηθεί το νέο κανάλι στις παλιές εγκαταστάσεις του Ε αφού ο νέος ιδιοκτήτης σύντομα θα μετακομίσει; Θα πάρει από τον Σαββίδη όλα τα μεγάλα χαρτιά προκειμένου να φτάσει τον σταθμό ξανά σε ανταγωνιστικό σημείο;
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top