ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Σε μια εποχή που στο ελληνικό μπάσκετ ο κόσμος στα γήπεδα σε πολλές περιπτώσεις αναζητείται με το...
κυάλι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods απέδειξε πως δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!
Κυριακή μεσημέρι (17/12, 15:00) στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται το Ρέθυμνο σε ένα ματς που δεν χαρακτηρίζεται «εμπορικό». Βλέπετε, η δυναμική των δύο ομάδων δεν συγκρίνεται, ενώ πριν από το συγκεκριμένο ματς, αλλά και μετά από αυτό, το «πράσινο» πρόγραμμα είχε εντός έδρας παιχνίδι για την Euroleague (με Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα), στην οποία ο κόσμος δείχνει την προτίμησή του.

Κι όμως, το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκαν περίπου 10.000 φίλοι όλων των ηλικιών των νταμπλούχων Ελλάδας. Γονείς, οικογένειες και πάρα πολλά παιδιά, μικροί και μεγάλοι έδωσαν μια ξεχωριστή, γιορτινή «νότα» στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods απέδειξε πως το να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο πολλές φορές θέλει τρόπο!


Πώς φτάσαμε, λοιπόν, στο να έχουμε 10.000 κόσμο σε ένα ματς της Α1, το οποίο δεν συγκαταλέγεται στα ντέρμπι;

Αρχικά, οι «πράσινοι» όρισαν την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League «Ημέρα Φιλάθλου», την οποία έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και έβαλαν γενική είσοδο 3 ευρώ. Στη συνέχεια, έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, κάνοντας γνωστό πως τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες  από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για μια κίνηση που γέμισε με χαρά και περηφάνια όλα τα μέλη της ομάδας, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αναφέρεται στην συγκεκριμένη απόφαση με τα καλύτερα λόγια.
Το φτηνό εισιτήριο σε συνδυασμό με τη διάθεση των εσόδων σε έναν ιερό σκοπό θα ήταν αρκετά για να δούμε πολύ κόσμο στις εξέδρες. Το «τριφύλλι» το πήγε... ένα βήμα παρακάτω και ευχαρίστησε - επιβράβευσε τους κατόχους των φετινών διαρκείας, κάνοντας κλήρωση για δώρα αξίας 100.000€!

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο κόουτς Πασκουάλ τράβηξαν από ένα χαρτάκι στο κέντρο του γηπέδου, με τον κόσμο να μένει για ώρα στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να... κυνηγήσει την τύχη του! Μάλιστα, ένας τυχερός έφυγε από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με ένα νέο αυτοκίνητο.

Έτσι, αποδείχθηκε πως πολλές φορές η συζήτηση του «πώς θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο» λύνεται γρήγορα, με έξυπνες πρωτοβουλίες και κινήσεις που πιάνουν τον... παλμό του κοινού. Γενική είσοδος σε προσιτές τιμές, εκδηλώσεις και δώρα, είναι μερικοί από τους τρόπους που μπορούν να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο και κυρίως να τον παρασύρουν να πάει ξανά!

Βλέποντας στις φωτογραφίες του Βαγγέλη Στόλη, που υπάρχουν στην σχετική media gallery, τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, θεωρεί κανείς δεδομένο πως οι περισσότεροι από αυτούς, αν όχι όλοι, θα θελήσουν να πάνε ξανά στο γήπεδο άμεσα για να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία.

Για να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα, για να γεμίσουν παιδιά οι εξέδρες, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, νέες ιδέες, έξυπνες πρωτοβουλίες και κινήσεις που ταιριάζουν στα «θέλω» του κοινού!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ αναφέρει επί του θέματος:

«Στο πλαίσιο της  «Ημέρας Φιλάθλου», που έλαβε χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (17/12) στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Aegean, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, κληρώθηκαν για πρώτη φορά δώρα αξίας 100.000€, σε μια κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για τη φετινή άνευ προηγουμένου ανταπόκρισή τους στις πωλήσεις των ετήσιων εισιτηρίων διαρκείας (ξεπέρασαν τον αριθμό 7.300)!

Χιλιάδες φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «πράσινης» ΚΑΕ, ευχαριστήθηκαν το θέαμα και τις εκπλήξεις και παράλληλα στάθηκαν εμπράκτως στο πλευρό συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

297 κάτοχοι καρτών διαρκείας έφυγαν από το γήπεδο διπλά χαρούμενοι, καθώς πέραν από το γεγονός ότι απόλαυσαν έναν ακόμη όμορφο αγώνα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, κέρδισαν και ένα από τα πλούσια δώρα που προσέφεραν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, το PAOSHOP, η PAO BC ACADEMY  και οι κάτωθι χορηγοί μας: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, SUPERFOODS, ADIDAS, COSMOTE, MERCEDES, TOYO TIRES, 3E, AKTINA TRAVEL GROUP, NOKIA, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ, LG, EZA, MOLTO, BP, MICROSOFT, VIVA, KELLY’S CHIPS, HELLENIC SEAWAYS και CARNICERO.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο και συνεισφέρανε σε αυτόν τον ιερό σκοπό, ενισχύοντας έτσι τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, καθώς και  όλους τους κατόχους διαρκείας που βρίσκονται εμπράκτως στο πλευρό της!».


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top