ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σοκάρουν οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις φυλακές...

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, από τις γυναικείες φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ όπου κρατείται, φέρεται να έχει δώσει στις Αρχές τα ονόματα των δύο ανδρών – όπως τουλάχιστον εκείνη τα γνώριζε – και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Παράλληλα, εμφανίζεται να έχει αποκαλύψει και την εμπλοκή ενός άλλου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα µε όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (Petrica) την τσάντα με την κοκαΐνη και εκείνος µε τη σειρά του την «πέρασε» σε εκείνη.

Η νεαρή υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το περιστατικό αυτό έγινε σε χώρο όπου υπήρχε κάμερα, επομένως το πρόσωπο του άνδρα έχει καταγραφεί.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

«Όταν είδα στο ίντερνετ τη φωτογραφία από τη σύλληψή της με την κουκούλα και ότι επρόκειτο για 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη, κόρη αστυνομικού, κατάλαβα ότι είναι η Ειρήνη. Έχασα όλο τον κόσμο», δήλωσε στην εφημερίδα ο 31χρονος πρώην σύντροφος της νεαρής, με την οποία διατηρούσαν σχέση για περίπου ένα χρόνο και μάλιστα συζούσαν.

Όπως ανέφερε ο Στράτος, η Ειρήνη είναι ένα καλοκάγαθο και άπειρο κορίτσι, το οποίο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top