ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τι έκανε αφότου κέρδισε τις εκλογές η Φώφη Γεννηματά;

Μπορεί να μην έγινε τηλεοπτική τηλεμαχία και η τελευταία εβδομάδα να κύλησε σχετικά ήρεμα σε ότι αφορά τον δεύτερο γύρο εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στον υπό διαμόρφωση φορέα της Κεντροαριαστεράς, όμως η μονομαχία μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Νίκου Ανδρουλάκη ήταν πρώτο θέμα συζήτησης στο πολιτικό προσκήνιο.

Οι υποψήφιοι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα όπως όλοι όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο.

Η Φώφη Γεννηματά που ψήφισε στο Α’ ΚΑΠΗ Καματερού, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον πολυχώρο εκδηλώσεων Demiris Royal στην Αμαλιάδα καλεσμένη σε δεξίωση.

Χαμογελαστή και χαλαρή απόλαυσε το γεύμα της ενώ άφησε στην άκρη για λίγο τις εκλογές και τις συζητήσεις για το νέο φορέα.

Άλλωστε μέσω facebook έκανε και την τελευταία της δήλωση σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ο νέος ενιαίος φορέας δεν θα χτιστεί πάνω στις παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος.

Στη μεγάλη προσπάθεια για την Αναγέννηση της Παράταξης συναντώνται όλες οι γενιές της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Συμπορεύονται και δεν διχάζονται.»

Φαίνεται πως η Φώφη Γεννηματά ξέχασε τους πληγέντες στη Μάνδρα -όπως δήλωνε κατά τη νίκη της- ήταν συνεχώς στο μυαλό της και το γλέντησε στην Αμαλιάδα.


press-news.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top