ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
– Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα Αττικής - Τεράστιες καταστροφές σε Νέα Πέραμο και
Μάνδρα, φόβοι για περισσότερα θύματα - Κλειστή η παλιά και η νέα εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας - Τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Εθνική από το Παλατάκι προς Κόρινθο και στη Λεωφόρο Σχιστού

Φονική ήταν η καταιγίδα που έπληξε Νέα Πέραμο και Μάνδρα Αττικής. Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Μια γυναίκα είναι νεκρή. Πνίγηκε μέσα στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα.

Φαίνεται ότι η 80χρονη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο σπίτι. Ο όγκος του νερού ήταν τεράστιος. Τα φερτά υλικά φαίνεται έφραξαν την έξοδο και δυστυχώς η γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, οι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τη γυναίκα, κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο, φαίνεται ωστόσο ότι η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής δύο ακόμη γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα υποθερμίας, ενώ στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ελαφρά τραυματισμένος και ο οδηγός ενός βυτιοφόρου που κινούνταν στην παλιά εθνική Αθηνών Θηβών στο ύψος των Βιλίων.


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top