ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κάθε γονέας, έχει τη δική του μέθοδο πειθαρχίας για τα παιδιά του. Ένας δικαστής στο Τέξας καταδίκασε έναν πατέρα, επειδή ανάγκασε την 16χρονη κόρη του να γίνει πόρνη.

Ναι, ο Scott Rodney Robinson, 46 ετών, τιμωρούσε την κόρη του επειδή έγινε σε ξουαλικά ενεργή, κάνοντάς την να γίνει πόρνη.

Ο Robinson κατηγορήθηκε για κακούργημα πρώτου βαθμού (εξαναγκασμό πορνείας). Δήλωσε ένοχος. Ο Robinson αποφάσισε ότι εφόσον η κόρη του ήθελε να κάνει σ εξ, έρεπε να το κάνει ξανά και ξανά.


Η έφηβη είχε κάνει σ εξ με μερικά αγόρια. Ο Robinson την ανάγκασε να δίνει τις «υπηρεσίες» της σε αρκετούς οδηγούς φορτηγών κάθε βράδυ, σε τοπικές στάσεις φορτηγών.

Λάμβανε ακόμη και τα χρήματα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Robinson έχει να κάνει με το νόμο.

Έχει υποστεί κατηγορίες για ποινικό αδίκημα, κλοπή αυτοκινήτου, διάρρηξη και μη εξουσιοδοτημένη χρήση οχήματος.

Ο Robinson μάλιστα, είχε δημοσιεύσει ακόμη και διαφημίσεις με φωτογραφίες της κόρης του, περιγράφοντάς την ως «σ έξι και γλυκιά».

Πόσο τρομακτικό! Το 2015 η αστυνομία έβαλε έναν μυστικό πράκτορα να «συναντηθεί» με την κόρη του Robinson, σε μια αίθουσα μοτέλ.

Ο θετός αδερφός του κοριτσιού την οδήγησε στο ξενοδοχείο και συναντήθηκε με τον αστυνομικό.


Η μητριά και ο θετός αδερφός της κοπέλας συνελήφθησαν επειδή γνώριζαν τι συνέβαινε. Ο Robinson θα περάσει τα επόμενα 30 χρόνια του στη φυλακή.

viralman.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top