ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Εκραξαν τη Μαλάλα Γιουσαφζάι επειδή φόρεσε skinny jeans και μπότες στην Οξφόρδη [εικόνα]
Θύμα έντονης κριτικής φαίνεται πως έπεσε η Μαλάλα Γιουσαφζάι στην πατρίδα της, μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και την
δείχνουν να φορά παντελόνι τζιν, μπότες και μπουφάν με χρώματα παραλλαγής κατά τις πρώτες τις εβδομάδες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης όπου ξεκίνησε να φοιτά.
Η νικήτρια του βραβείου Νόμπελ, που παραλίγο να χάσει τη ζωή της από έναν Ταλιμπάν επειδή μίλησε για να δικαιώματα των γυναικών στην εκπαίδευση, επικρίθηκε έντονα επειδή αντικατέστησε το παραδοσιακό ένδυμα του Πακιστάν με κολλητό παντελόνι τζνι.
Σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Πακιστάν, η 20χρονη διακρίνεται να φορά κολλητό παντελόνι τζιν, μπότες και μπουφάν με χρώματα παραλλαγής. Αν έτσι ήλπιζε ότι θα περάσει απαρατήρητη τη φοιτητική της ζωή στην Οξφόρδη, μάλλον έκανε λάθος, καθώς δέχθηκε έντονη κριτική στην πατρίδα της.
Μάλιστα, ένα βιτριολικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter και αναδημοσιεύτηκε από τα πακιστανικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε: «Αυτός ήταν ο λόγος που η σφαίρα είχε στοχεύσει στο κεφάλι της πριν από καιρό», ενώ ένα άλλο μήνυμα γράφει: «Κοίτα την υποκρίτρια Μαλάλα που φορά παντελόνι! Είναι άραγε Μουσουλμάνα;».



Πηγή: http://ift.tt/2ziQ8aG
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top