ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Έφη Ανέστη, μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία της ως Beauty Ambassador στο Ladylike.gr, αναλαμβάνει καθήκοντα Head Of Beauty Content στον Όμιλο της 24MEDIA.
Η γνωστή δημοσιογράφος και δημιουργός του Beauty Diaries, με δεκαεννιά χρόνια εμπειρίας ως beauty editor, θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και εξέλιξη του beauty content στο δίκτυο της 24MEDIA. Στόχος της εταιρείας είναι η αναβάθμιση και ενίσχυση του beauty content που παράγουν τα brands του Ομίλου, το οποίο σχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της διαφημιστικής αγοράς.
Ο Μάνος Μίχαλος, Director of Content της 24MEDIA, δήλωσε “Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας στο γυναικείο περιεχόμενο, η Έφη Ανέστη αναλαμβάνει τη νεοσυσταθείσα θέση, Head of Beauty Content, συνδυάζοντας την απαραίτητη δημοσιογραφική εμπειρία και έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην ραγδαία ανάπτυξη του Ladylike.gr. Με τα νέα της καθήκοντα θα ενισχύσει τη δομή και λειτουργία του beauty content και τον ευρύτερο τομέα του γυναικείου περιεχομένου, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού και της διαφημιστικής αγοράς”.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top