ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο

Περνάς τον χρόνο σου ολοένα και περισσότερο έξω; Καιρός να κάνεις κάτι δημιουργικό και πρακτικό για εσένα.

Αυτές οι πέντε εύκολες κατασκευές θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις ότι λείπει από το σπίτι σου, σε μόλις ένα Σαββατοκύριακο.
Σχέδια με το ρολό του χαρτιού υγείας
Βαρέθηκες να βλέπεις τον ίδιο τοίχο κάθε μέρα; Άλλαξε τον με μηδέν ευρώ και πολλή φαντασία. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κόψετε τα άδεια ρολό και να ενώσετε τα κομμάτια με μια κόλλα για χαρτί.

Τραπεζάκι από παλιές βαλίτσες
Έχει παρατημένες σε ένα σημείο του σπιτιού παλιές βαλίτσες; Γιατί, λοιπόν, να μην τις χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα υπέροχο και πρωτότυπο τραπεζάκι; Οι βαλίτσες θα πρέπει να έχουν σκληρό περίβλημα για να στέκονται. Βάλε τη μία πάνω στην άλλη ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη.
Ταπετσαρία από εφημερίδες
Αν σου αρέσει το sophisticated ύφος για το σπίτι σου, μπορείς να δημιουργήσεις μια ταπετσαρία από εφημερίδες, περιοδικά, ακόμα και βιβλία. Το σπίτι θα αποκτήσει αμέσως έναν πιο οικολογικό χαρακτήρα.
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο
Φτιάξε μια πόλη με τα καλώδια που περισσεύουν
Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα καλώδια που περισσεύουν; Τότε, σχεδίασε μια πόλη ή οτιδήποτε θες με τα τμήματα των καλωδίων που απλά είναι στο πάτωμα. Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι μια καλή μέθοδος ομαδοποίησης.
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο
Άλλαξε στυλ στις καρέκλες
Δεν ξέρεις τι να κάνεις τις παλιές ξύλινες καρέκλες; Αν έχεις φαντασία και «πιάνουν» λίγο τα χέρια σου, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ξεχωριστό. Ζωγράφισε την πλάτη τους, άλλαξε το χρώμα και φυσικά το ύφασμα τους, και οι καρέκλες σου θα μοιάζουν αγνώριστες.

Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κά
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top