ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τι θα λέγατε σε αγαπημένο πρόσωπο που έχετε χάσει, αν μπορούσατε να έχετε ένα λεπτό μαζί του;



Διασημότητες της Βρετανίας από διάφορους χώρους, όπως ο ποδοσφαιριστής Ρίο Φέρντιναντ και η κουζινογράφος Μέρι Μπέρι, μιλούν σε ένα συγκινητικό βίντεο της καμπάνιας, με τίτλο «One More Minute», με σκοπό την ευαισθητοποίηση για το οικογενειακό πένθος.

Στο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, βλέπουμε διασημότητες να περιγράφουν τι θα έλεγαν αν είχαν ένα λεπτό ακόμα με αγαπημένο πρόσωπο που έχουν χάσει.


Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος έχει χάσει τη σύζυγό του Ρεμπέκα, δήλωσε: «Σίγουρα θα την ρωτούσα για το πως θα ήθελε να μεγαλώσουν τα παιδιά. Θα της έλεγα ότι την αγαπάω».


Η Μπέρι, που έχει χάσει τον γιο της Ουίλιαμ σε τροχαίο, δήλωσε: «Αν μπορούσα να περάσω ένα ακόμα λεπτό με τον Ουίλιαμ, τι θα έλεγα; Θα τον ευχαριστούσα που ήταν υπέροχος γιος».


Ο ηθοποιός Τζέισον Γουάτκινς, που έχει χάσει τη δίχρονη κόρη του Maude, θα της έλεγε ότι «δεν θα την ξεχάσω. Νομίζω ότι αν είχα ένα λεπτό μαζί της, θα ήθελα να της υπενθυμίσω όλα τα υπέροχα πράγματα που μας έδωσε και όλα τα υπέροχα πράγματα που κάναμε. Και θα της μιλούσα όσο περισσότερο μπορούσα… Δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Κάθε μέρα 111 παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο χάνουν έναν γονέα. Και πάνω από 10.000 παιδιά και νέοι πεθαίνουν κάθε χρόνο.


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top